Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?

Haber tarihi 25.01.2008 yani Ergenekon cikali baya bir olmus.

Bu arada Ugur Mumcu cinayetini chpye atmak istiyenler Ugur Mumcu'nun esinin Chp milletvekili oldugunu biliyorlar mi acaba.

Bir sey iddia etmeden önce aratin. Google denilen bir sey var.

sen neden tek kelime edemeklerini söyle

bak danıştay cinayeti hakkında neden ulusalcu geçinen kadrolu CHP li yazarlardan tık yok

hani bu cinayeti işlkeyen kişi radikal islamcıydı

oysa bu katilin şuan ceza evinde olan sözde vatan sever ulusalcılarla sıkı bir telefon trafiği varmış . hatta cinayetten önce

zaten ortadaki delliere bakan Yargıtay bunun ergenekon la irtibatlandırılması gerektiğine kakar verip yargılamayı nedine yepılmasını istedi

sen neden tek kelime edemeklerini söyle

bak danıştay cinayeti hakkında neden ulusalcu geçinen kadrolu CHP li yazarlardan tık yok

hani bu cinayeti işlkeyen kişi radikal islamcıydı

oysa bu katilin şuan ceza evinde olan sözde vatan sever ulusalcılarla sıkı bir telefon trafiği varmış . hatta cinayetten önce

zaten ortadaki delliere bakan Yargıtay bunun ergenekon la irtibatlandırılması gerektiğine kakar verip yargılamayı nedine yepılmasını istedi

Ya yazdim ya hatta verdigim linkte birsey söylediklerini gösterdim. Okumadin mi:vur
Birde varmis yokmus etmis falanmis. Misli gecmis zaman masalarda kullanilir.

Gerekli yeri yeniden koydum. Baykal birseyler demis mi aydinlansin diye dememismi kendin gör.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Baykal, Türkiye’nin Uğur Mumcu gibi insanlara çok büyük ihtiyacı olduğunu söyledi. Uğur Mumcu’nun anısına sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Deniz Baykal, Mumcu cinayetinin aradan geçen 15 yıla rağmen aydınlatılamaması ve yargı sürecinin devam etmesinin de “acı verici” olduğunu kaydetti.

Baykal efendi şu danıştay a da bir değinseya.

mumcuya gelmeden önce önümüzde danıştay cinayeti var

Deniz Baykal, ‘Danıştay cinayeti dini duygularla işlenmiştir. Yargı bu yönde karar verdi, olay bitti’ demiş mi?

ama görüyoruz ki olay henüz bitmemiş.baykal olayın bu şekilde bitmesini çok isterdi ama malesef bitmedi

Daha önce bu konuda bülbül kesilen Baykal neden dut yemiş bülbüle döndü

kendisi ergenekonun avukatı değilmiydi neden savunmadı arkadaşlarını

"Danıştay cinayetini ergenekoncular işlemedi " diyemiyor

oysa önceleri ne güzel "olay olmuş bitmişdir" diyordu

Baykal efendi şu danıştay a da bir değinseya.

mumcuya gelmeden önce önümüzde danıştay cinayeti var

Deniz Baykal, ‘Danıştay cinayeti dini duygularla işlenmiştir. Yargı bu yönde karar verdi, olay bitti’ demiş mi?

ama görüyoruz ki olay henüz bitmemiş.baykal olayın bu şekilde bitmesini çok isterdi ama malesef bitmedi

Daha önce bu konuda bülbül kesilen Baykal neden dut yemiş bülbüle döndü

kendisi ergenekonun avukatı değilmiydi neden savunmadı arkadaşlarını

"Danıştay cinayetini ergenekoncular işlemedi " diyemiyor

oysa önceleri ne güzel "olay olmuş bitmişdir" diyordu

Baykal Danistay cinayetini ergenekon islemistir de demiyor. Dikkat.

Kanit nerde dinci gazetelerin ve masa bir savcinin iddialari disinda. Bana belge getirin. Kesinlesmis mahkeme karari getisin ya da bosa sallamayin öyle.

hangi birine kanıt istiyorsun,aylardan beri şu forumda belgeli yazarlı hatta olayalrı en yakınından görmüş yaşamış kişilerin ağzından neler söylendi okundu yazıldı hangisine inandınki sen.. dikkat ettimde gujyre bütün açılan konuların altına fikirden uzak seviyeden ırak, yorum demeye bin şahit gerek her söze bir söz mantığıyla işi sulnadırmak,seviye bozmak, konularda hür fikirlere taş atmak kabilinden mesajların var. tek bir kendi sorgu süzgecinden geçen yazını görmedim. eminimki UĞUR MUMCU ve diğerleri ötelerden imzalı yazı yollasa beni vuranlar şunlardır diye,,siz ona bile inanmassınız, çünkü sizde inanmanın mücerret bir yokluk ,müşahhas bir hiçlik duygusu verdiğini biliyoruz. size, salt bir inanma aşısı zerketmeden fazla bir belge bulgu hatta öldürülenlerin diriltilip kendi beyanlarını bile sunmak abes olacaktır. ALLAHtan size inanma hasleti vermesini gerçekten canı gönülden dilerim. umarım yanlış bir cümle kurduğum hissine kapılmassınız,hakarete dönük ve seviyesiz bişeyde demedim yürekten bir temenni sundum.

hangi birine kanıt istiyorsun,aylardan beri şu forumda belgeli yazarlı hatta olayalrı en yakınından görmüş yaşamış kişilerin ağzından neler söylendi okundu yazıldı hangisine inandınki sen.. dikkat ettimde gujyre bütün açılan konuların altına fikirden uzak seviyeden ırak, yorum demeye bin şahit gerek her söze bir söz mantığıyla işi sulnadırmak,seviye bozmak, konularda hür fikirlere taş atmak kabilinden mesajların var. tek bir kendi sorgu süzgecinden geçen yazını görmedim. eminimki UĞUR MUMCU ve diğerleri ötelerden imzalı yazı yollasa beni vuranlar şunlardır diye,,siz ona bile inanmassınız, çünkü sizde inanmanın mücerret bir yokluk ,müşahhas bir hiçlik duygusu verdiğini biliyoruz. size, salt bir inanma aşısı zerketmeden fazla bir belge bulgu hatta öldürülenlerin diriltilip kendi beyanlarını bile sunmak abes olacaktır. ALLAHtan size inanma hasleti vermesini gerçekten canı gönülden dilerim. umarım yanlış bir cümle kurduğum hissine kapılmassınız,hakarete dönük ve seviyesiz bişeyde demedim yürekten bir temenni sundum.

Hic birisi kanit degildi. Kanit denilen tarafli yazarlarin yazdigi köse yazilari degildir kesinlesmis mahkeme kararlaridir. Iddia bir kanit degildir. Bana bunlari getirirseniz kanit olarak kabul ederim.
Bu arada hür fikirlere tas koyuyormusum. Hür fikirler ortaya bir sey sallamaksa bos bos onlara karsi gelmekse tas koymaksa evet tas koyuyurum.
Seviyeyi bozan benmisim. Su forumda kimseye küfürlü mesajim yoktur. Hic sevmedigim Tayyip'e bile hakaret etigim bir mesajim yoktur.
isi sulandirmak mi. Ergenekonsa olay zaten sulu benim birsey yapmama gerek yok. Burada senin düsüncelerine yakin olup olayi sulandiran her mesaji :clap ya da :durdurun olan kisiler olayi sulandirmiyor degil mi.
ister begenin ister begenmeyin. Ben sizin nasil fikirlerinizi begenmek zorunda degilsem sizde benim fikirlerimi begenmek zorunda degilsiniz. Emin ol benim yorumlarimi da begenenler cikiyordur.

Merakim su acaba ayni görüslerde olsaydik bana ayni seyleri yazar miydin?

Kanit. Evet ben radikalforum, vakit, makit gibi degeri olmayan kaynaklarin iddialarina inanmam. Onlar kaynak degil. Evimdeki tuvallet kagidi onlardan daha degerli bir kaynak hatta. Simdi onlar yazdi diye, hükümet güdümündeki star, sabak yazdi diye Ugur Mumcu'yu ergenekon öldürmüs bak diyecek degilim.

Ayrica Ugur Mumcu'yu ergenekon öldürmüsse Ugur Mumcu'nun esinin Ergenekon'un avukati oldugunu söyleyen Baykal'in partisinde isi ne.

Allah'tan sizin icin birsey dilemiyorum. Cünkü dilersem hakaret sayarlar forumda.

Kim öldürecekmiş?ugur Mumucu kim?Atatürk sevdalısı,emperyalist karşıtı bir vatansever aydın.Aydın derken öldürülmeden önce TAM BAGIMSIZLIK deyip ülkenin sömürülmesine karşı çıkıyordu.İsrail'in,ABD'nin ve onların ayakçıları tarikatların üç kagıtlarını,onların ülkeyi peşkeş çeken iç yüzlerinin ipini pazara çıkartıyordu.Tıpkı şimdi aynı şeyleri yazan aydınları "ergenekoncu" ilan edip çamurlarınızı sıvadıklarınızdan öldürülen onlarca aydınımızdan biriydi ve Emperyalizm ülkemizdeki işbirlikçilerine öldürülmesini istedi ve ne yazık ki Taşeron iranlılar tarafından öldürtüldü.daha dogrusu bugünkü Fetullah çetesinin oluşturdugu gerçek ergenekon yaptı bu işi.tarih boyunca Emperyalizm kurdugu tarikatlarla Müslüman kılıklı hainleri kulmakta hiç zorlanmamıştır.Tarikatları inceleyin göreceksiniz.CIA'nın Mossad'ın izini görürsünüz.Hatta bugün sebatayistligi,masonlugu çamur olarak kullanan sizler acep, tarikatların postnişinligine kaç mason,serbatayist oturmuş bilirmisiniz?

son cümlen bile ne menem bir zaviyede olduğunu göstermekte. başka söze gerek yok, sadece kaynaklar üstüne yaptığın herzamanki seviyesizliğini o gazeteleri tuvaletine has kıldığını belirtmiş olman bile tuvalet adabından uzak olduğununda işareti olsa gerek. oysa ben senin 5000 satan cumhuriyeti türk solu gibi dergileri değil tuvaletime evime bile sokmuyorum. sadece ucuz hakaret ve tahammülsüzlüğünle herkonuya yazık ettiğini söylüyorum. var sen oranı neyle silersen sil bunu forum etiğine tartışma adabına bile yakıştırmıyorum.

forumda tartisma adabini dinci gecinip +18 Geyiklere konu acan birisinden alacak degilim. Sen önce catin bende cevabini verdim. Önce gizliden gizliye laf sokup sonra da ben cevap verince bozulma loopused.

Kim öldürecekmiş?ugur Mumucu kim?Atatürk sevdalısı,emperyalist karşıtı bir vatansever aydın.Aydın derken öldürülmeden önce TAM BAGIMSIZLIK deyip ülkenin sömürülmesine karşı çıkıyordu.İsrail'in,ABD'nin ve onların ayakçıları tarikatların üç kagıtlarını,onların ülkeyi peşkeş çeken iç yüzlerinin ipini pazara çıkartıyordu.Tıpkı şimdi aynı şeyleri yazan aydınları "ergenekoncu" ilan edip çamurlarınızı sıvadıklarınızdan öldürülen onlarca aydınımızdan biriydi ve Emperyalizm ülkemizdeki işbirlikçilerine öldürülmesini istedi ve ne yazık ki Taşeron iranlılar tarafından öldürtüldü.daha dogrusu bugünkü Fetullah çetesinin oluşturdugu gerçek ergenekon yaptı bu işi.tarih boyunca Emperyalizm kurdugu tarikatlarla Müslüman kılıklı hainleri kulmakta hiç zorlanmamıştır.Tarikatları inceleyin göreceksiniz.CIA'nın Mossad'ın izini görürsünüz.Hatta bugün sebatayistligi,masonlugu çamur olarak kullanan sizler acep, tarikatların postnişinligine kaç mason,serbatayist oturmuş bilirmisiniz?

Eminim Ugur Mumcu yasasaydi simdiye onu da ergenekoncu diye damgalarlardi.

Uğur mumcuyu kim öldürebilir

Paraya tapan ve aslı belli olmayan vatansever görünen atatürkçülük kamuflajına saklanan kameraların her zaman işaret ettiği adamlar öldürtmüştür

Gidipte saf anadolu adamı öldürmez heralde tarikatlara bunu bağlayan akla hayran kaldım doğrusu çok zekice bi mantık yürütmüş ama kendi zekiliğini bile çözememiş

Uğur Mumcu elinde zamanının ergenekonunu çözmeye çalışan amatörlüğü yüzünden kim vurduya gitmiştir.Susurlukta böyle hizbullahta aynı danıştayda aynı sivas başbağlarda hrand dinkte öyle üzeyir garihte bu yoldan geçti yani ergenekon terörüne para yoluna b.k yoluna kurban gitmiş insanlardır.Bu insanların şahsiyetini tartışmıyorum ama o insanları öldüren tek bi zihniyet var sahte insanlar ve bu konuda uzman olanlar atatürkçüler .Neye hizmet ettikleri belli olmayan bi grup ve her istediğini elde etmeye çalışan bi örgüt olağanüstü olaylar zinciri ve sonuç ergenekon ve onu savunan yada savunamayanlar

Ya konu hakkında içerik ile ilgili seviyeli yorumlarda bulunun yada ben konuyu kapatayım siz özelden dilediğiniz gibi konuşun seçim sizin arkadaşlar.

ugur mumcuyu fettullahçılar öldürdü kim öldürdü youtubede ugur mumcunun açıklamalarını izleyinde görün

mehmet altan=ahmet altan=........
Bu kadar basit.Bu ülkede herkes neyin ne oldugunu biliyorda gerçeklerle iftiracı iddaalarını birbirinden ayırt edemeyenlerin işine gelmiyor...

Geri