`ilk yarıyı lider kapatırız`

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Basında bugün...

Manchester kahramanı Rüştü Reçber, Sivas maçını kazanmaları halinde önlerinin açılacağını belirterek, "Böylece rakiplerimiz strese girer. Bu da liderlik için işimizi çok kolaylaştırır" dedi

Muhteşem kurtarışlarıyla Manchester United maçının kahramanı olan Beşiktaş`ın tecrübeli eldiveni Rüştü Reçber, bugün karşılaşacakları Sivasspor`u devirmeleri halinde önlerinin açılacağını söyledi.

Sabah`a iddialı açıklamalar yapan 36 yaşındaki kaleci, ilk devrenin bitimine 4 hafta kala zirve ile aralarındaki puan farkının çok azaldığını belirterek, "Sivasspor maçını da kazanırsak, her şeyin bizim lehimize değiştiğini görebiliriz. İlk yarıyı lider bile kapatabiliriz. Ligde oynadığımız son 6 maçta puan kaybetmedik. Bize inanmayanlara gerçek gücümüzü gösterdik. Eğer Sivas`ı da yenersek, rakiplerimiz iyice strese girecektir. Bu da işimizi kolaylaştırır" ifadesini kullandı. Önemli olanın devre değil sezon sonu olduğunu da vurgulayan Rüştü, "Sadece bizi değil; rakiplerimiz Galatasaray`ı ve Fenerbahçe`yi de zorlu bir maraton bekliyor. Ama bu yarışın içinde sonuna kadar olacağımıza inanıyorum" dedi.

"GEÇMİŞE TAKILMAYIN"

Islıklandıktan birkaç hafta sonra omuzlara alışı hakkında da yorumda bulunan Rüştü Reçber, siyah-beyazlı taraftarlara şunları söyledi: "Ne yazık ki bu futbolun doğasında bu tip olaylar var. Her şey kötü giderken gereğinden fazla eleştiriliyorsunuz. Başarılı olunca da alkışlanıyorsunuz. Bunlara artık alıştık. Keşke daha sağlıklı bir ortam olsa.. Ama bu gerçeklerde ve bu şartlarda geçmişe takılıp kalmamanız ve geleceğe bakmanız lazım."

(Sabah)

Tabi Kapatırız :) Eline Sağlık

Yaw iLk Yarıyı Gerekirse Sonuncu KapataLım Sorun DegıL.. ÖnemLi oLan Geçen Sezon Ki Gibi Sezon Sonu Lider TamamLamak.. (=

bakalım bu sefer nasıl bi kulp uyduracaklar şampiyonluğumuza.

Kardeşimin içine doğuyo demekki şampiyon olucamız :) Ağzın bal yesin Muhammet.

Daha bitime 20 hafta var şampiyon olduk diyorsun yani :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

ligin 2-3 haftasında şampiyonluk ilan edilen takımlara göre bizmkini çok dogal görüyorm :durdurun :durdurun :durduruni nası olsa şampiyonluk ilan eden edene bizde etmişiz çokmu...

hadi inşallah :D 2 maç yendiniz diye :D

MozoLe Miяach;4791947' Alıntı:
Gürcan O 2 Maç Dedigin MaçLarın İçinde ~

Trabzon
Fenerbahce
M.United

Var.. Kıskanma =P

Kıskanmakla alakası yok hacı :D 7 maclık serı olabılır o ayrı bı mevzu ama gozumde 2 3 maçlık perıyottan sonra bır havalanma mevzusunu demek ıstedım :D ama sunu kendınızde goruceksınız :D lıder hıc olamıcaksınız :D cunku erdemle bunu msn den tartıstık su anlık kadronuz lıderlıge musahıt degıl bunu bjk lılerde bılıyor cok eksık mevkıde oynamayan adam var :D defans yapıosunuz cogu macta baskada bısı yok :D tartısıpda germek ıcın solemedım maksat futbol muhabbetı :D

Kıskanmakla alakası yok hacı :D 7 maclık serı olabılır o ayrı bı mevzu ama gozumde 2 3 maçlık perıyottan sonra bır havalanma mevzusunu demek ıstedım :D ama sunu kendınızde goruceksınız :D lıder hıc olamıcaksınız :D cunku erdemle bunu msn den tartıstık su anlık kadronuz lıderlıge musahıt degıl bunu bjk lılerde bılıyor cok eksık mevkıde oynamayan adam var :D defans yapıosunuz cogu macta baskada bısı yok :D tartısıpda germek ıcın solemedım maksat futbol muhabbetı :D

Geçen Senede Kadronuz Yetersiz Diyordun 2 Kupayı Birden aLdık.. Sen Bu Tarz Konuşmaya Devam Et UğurLu GeLıyor Bize.. =D

2-3. haftada Acık ara Sampıyonuz dedınız bizi küme düşürdünüz Kanka =) Ilk yarıyı Lıder kapatıcaz demedı deme =)​

..єЯDєM..;4792043' Alıntı:

2-3. haftada Acık ara Sampıyonuz dedınız bizi küme düşürdünüz Kanka =) Ilk yarıyı Lıder kapatıcaz demedı deme =)​

kanka nah bu postu kaydedıyorum sezon sonu gorucez :D lıderlık neymıs hep bırlıkte gorelım :D cok umutlusunuz ama :D kursahınızda kalıcak sen demedınmı bana forvetımız yok bısı olmaz bu bjk den demedınmı :D daha bunu sezon bası dıyordun :D hep bırlıkte ızleyelım gorelım :D ıns. yanılmıs olurum ama bu sayfadakı herkezı sezon sonu rencıde edıcem bana laf sokma yarısında bulunmayın mozole gecen sene dıyorsunda :D tepsiyle sundular sıze kupaları :D neyınden bahsedıyorsun kendını kandırma gecen sene bjk topmu oynanıda kazandı :D ballla mac aldınız da geldınız aradan 1 cı oldunuz bunuda ınkar etmeyın cevremdekı butun bjk lıler soluyor ben fenerbahcelıyım fenerbahce sampıyon olucak olmucak demıyorum ama sız dıyorsunuz ne ılgıncdır 3 mactan sonra cıktınız pıyasaya :D bundan 6 7 cıyken cıtınız cıkmıyordu :D bız 9 mac rekorunu kırarken ben sahsım adına dıyorum pek atıpta tutmuyordum cunku bu düşüşü beklıyordum daumdan farketmez genede lıderız :D ama kaydedın bu postu sezon sonu konu olarak acıcam bılgınız olsun kım rezıl olucak hep bırlıkte gorelım hacı :D hadı eyw :D ıns konu kapanmazda ustune yazarım :D

kanka nah bu postu kaydedıyorum sezon sonu gorucez :D lıderlık neymıs hep bırlıkte gorelım :D cok umutlusunuz ama :D kursahınızda kalıcak sen demedınmı bana forvetımız yok bısı olmaz bu bjk den demedınmı :D daha bunu sezon bası dıyordun :D hep bırlıkte ızleyelım gorelım :D ıns. yanılmıs olurum ama bu sayfadakı herkezı sezon sonu rencıde edıcem bana laf sokma yarısında bulunmayın mozole gecen sene dıyorsunda :D tepsiyle sundular sıze kupaları :D neyınden bahsedıyorsun kendını kandırma gecen sene bjk topmu oynanıda kazandı :D ballla mac aldınız da geldınız aradan 1 cı oldunuz bunuda ınkar etmeyın cevremdekı butun bjk lıler soluyor ben fenerbahcelıyım fenerbahce sampıyon olucak olmucak demıyorum ama sız dıyorsunuz ne ılgıncdır 3 mactan sonra cıktınız pıyasaya :D bundan 6 7 cıyken cıtınız cıkmıyordu :D bız 9 mac rekorunu kırarken ben sahsım adına dıyorum pek atıpta tutmuyordum cunku bu düşüşü beklıyordum daumdan farketmez genede lıderız :D ama kaydedın bu postu sezon sonu konu olarak acıcam bılgınız olsun kım rezıl olucak hep bırlıkte gorelım hacı :D hadı eyw :D ıns konu kapanmazda ustune yazarım :D

ehhehe... şunu da alıntı yapalım da fenerli kardeşimizi sezon sonu kızdırmak için kullanırız... :durdurun

bu sene şampiyon galatasaray olur beşiktaşta ligi 4 üncü 5. bitirir bu yorumu saklayın sezon sonu bir daha okuyun.

Oo bakyorum da totemler yapılıyo alıntılarla :) Nedense bu ülkede alınan her başarı balla şansla oluyo. Balına malına Bu mesajı da kaydedin Beşiktaş bu sezon 10 puan farkla şampiyon.

Başkanlık seçimi falanmı oluyo noluyo :durdurun herkes takımını şampiyon yapmış... Tek Şampiyon Beşiktaş... :durdurun

Geri