ilk ne zmn kopya çektiniz

limpid

New member
Reaction score
0
ilk ne zmn kopya çektiniz hadi herkes anlatsınnn.ben ilk kopyamı beşinci sınıfta çekmiştim :D

(arkadaşlar forumu arattım ama bulamadım umarım böle bi konu açılmamıştır daha önceden)

her telden e tasıyorum. ii forumlar

1. Sinifta Cekmistim :D:D:D Hece Kitabindan :D:D:D:D Eski Kopyacilardanim yane :D

ortaoquLda ceqtim..:)

7. sınıfta çektim fen bilgisi dersiydi galiba

Şimdi forumdakiler bana gülecekler biliyorum, belki de inanmayacaklar ama ben hiç kopya çekmedim:( Çünkü hiç ihtiyacım olmadı. İnanıp inanmamakta özgürsünüz ancak gerçek bu. Kopya çekmek nasıl bir duygu doğrusu merak etmiyor da değilim ama nasip değilmiş işte:) Ama şu kopya çekenler yüzünden de az azar işitmedim değil!!! Sizi kopyacılar siziiii!!! Sizin yüzünüzden ben güme gidiyordum beeee:)))

abi bağımlısıyım ilk okul 1 den beri cekiorum valla tam hatırlamıom bi akrabam ya amcamdı ya dayımdı heceleri silgiye yazmıstı :D onlar alıstırdı beni uni 2 ye gidiorum hala da kopya ya devam ediorum :)

ben ilk orta iki de çektim we yakalandım hocaya sıfır werdi we sınıftan kowdu beni cıx cıxx hala aklıma gelir acemiydik ozamanlar :p

ilk 1994 yilinda mathematik dersindeydi sanirim. ama az dayak yemedim zamaninda ögretmenlerden kopya cekmenin yüzünden ya:D

Geri