ilk denemem

AlPeReNSoNaD

New member
Reaction score
0
arkadaslar benimde ilk denemem bu. bakalim begenecekmisiniz

index7lf.jpg

iste site
http://www.baseballindc.com/index/
arkadaslar pardon diger link bi turk sitesiydi. ayni hatayi birdaha yapmayacagim. link deismistir.

Bravo

Darısı benim başıma :) nasıl öğrenebilirim bu web hacklemeyi bana yardımcı olurmusun arkadasım ????????

Bravo GÜzel Devamini Beklerİz Bu Sİtelerİn Hatalari Neydİ:))))

türk sitelerini hackleyip yayınlamak yasaktır. tekrarı olmasın. iyi forumlar..

uyarin icin tesekkurler. birdaha olmayacak. arkadaslar linki deistirdim. bu turk sitesi degil

Hims..eLine SaĞLiq Ne Diye£iM..!

guzel valla eline saglık

eLine sagLik d0stum.. Fakat SS koy dedik gitmissin resim koymussun.. Sitenin hackLendigi andaki goruntusunu koyucaksin.. bende microsoft.com u hackledim diyim Linksiz goruntusuz bi ss atim oLur mu =] daha dikkatLi..

kusura abkma ama bu indexi hacklediim bi sitede indexti yani ustunden geçmişlerdi bnde geçtim:p :D

---------------sory---------------

yaptigin saygisizliktir. birdaha indeximin ustunden gecme. ben senin indexlerinin ustunden geciommu??

len olum burda senin benimmi var ? ha o geçmiş ha ben ha başka biri =] ayıp ediyonuz ama böyle ufak şeyleri konubahsi etmeyelim ( len bide ben geçsemi acaba =]] )

olurmu ole sey ya. ben o kadar ugrastim acigi olan site bulmak icin. sende ugras arkadasim. lutfen emege saygi

AlPeReNSoNaD' Alıntı:
olurmu ole sey ya. ben o kadar ugrastim acigi olan site bulmak icin. sende ugras arkadasim. lutfen emege saygi

sn bnm kilerdengeçerkn ii oluomu?

ne diyosun ya. ben ne zaman senin indexlerinden gectim?? aradim buldum bos bi tane. sorada ustunden gectim

hahaha koptum vallaaaa :D alın len lın hepsi sizin olsun sizede yeter bizede :p

Geri