iLk aLdıqınız aLbümü HatırLıyormusunuz ? (=

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
Gecenin Bu Saatinde Muzik Arsiwimi Karıstırıodum..

Cd'Ler KasetLer Birbirine Girmiş Bi waziyette (=

Birden Gözüme Bi Kaset Carptı..

Ahh Be iLk aLdıqım Kaset Buydu İşte Dedim.. İcim Cız Etti Birden (=

Cartel-Cartel.jpg

O Kaset 95 YıLında aLdıqım CarteL Kasetiydi (=

iLkokuL 2. Sınıfa qidiodum YanLış HatırLamıosam Babamın werdiqi HarckLıkLarı Biriktirip aLmıstım (=

Neise Cok Uzattım qaLiba :saskin

Peki Siz aLdıqınız iLk aLbümü HatırLıormusunuz :melek

o bişey deilde usta aklıma geldi birden kaset ilkokul diyince:D
ilkokul caglarında x kişinin son kaseti çıktı diye reklamlar çıkıyordu
bende demek artık bidaha kaset yapmıyacak derdim hep. ama adam 1 sene sonra kaset yapardı:D
buarada ilk aldıgım kaset ise tarkan kıl oldum abi

Aldığım ilk kasetler daha doğru olur..

ilk okul üçüncü sınıfta mahalledeki bi hippi abimin tavsiyesiyle o zamana kadarki bütün Guns N' Roses Albümlerini (Appitate For Destruction, Lies, Use Your Illusion 1, Use Your Illusion 2, The Spagetti Incident) aldırtmıştım ona... ama üç aylık harçlığım gitmişti bu yüzden..
hatta babamdan azarı yemiştim bile... Akşam ona biriktirdiğim paralarla bunları aldırttım deyince iyi halt ettin demişti..

tarkan a acayipsin sanırım
kaset :D

ilkokul 1 de yonca evcimik ama albümün adını hatırlamıorm bandıra bandıra şarkısının oolduu albüm işte

:utan kEnDimDen UtAnıYoRuM KuSrA bAkmAyIn ArKAdAşlAr bUGüNE KAdAr Hİç bİ KASeTe YadA cD yE ParA VErİp sAtIn AlmAdIm Ama Bu gÜnlErDe ReDd'iN AlBüMÜ AlmAyı düŞüNÜYoRUm aÇıkÇası :goz:
bUnU alMA SebEbimDe LiME WiRE bÜtÜn ParÇAlArInI ÇıkArtMıYoR :D
oNdAn :durdurun

bysl.aze' Alıntı:
:utan kEnDimDen UtAnıYoRuM KuSrA bAkmAyIn ArKAdAşlAr bUGüNE KAdAr Hİç bİ KASeTe YadA cD yE ParA VErİp sAtIn AlmAdIm Ama Bu gÜnlErDe ReDd'iN AlBüMÜ AlmAyı düŞüNÜYoRUm aÇıkÇası :goz:
bUnU alMA SebEbimDe LiME WiRE bÜtÜn ParÇAlArInI ÇıkArtMıYoR :D
oNdAn :durdurun
AYNEN HA BEN DE HİÇ PARA VERMEDİM:D

İlk aldıgmm yada şöyle diyeyim aldırdığım :) albüm Linkin Park - Hybrid Theory 'di.

Geri