iLhan Mansız : BoBo Ve HoLosko Beşiktaş'a Layık DeğiL..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, sessizliğini Galatasaray derbisi öncesi HABER1903'e bozdu.

fof7d3.jpg

Mansız yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ'IN KAZANMASINI İSTİYORUM -

'' Derbi maçları büyük takımlarda oynayan futbolcular için çok önemlidir. Böyle maçların telafisi yoktur. Ligdeki durumun ne olursa olsun derbilerde takımlar farklı oluyorlar. İyi bir atmosfer ve Fair-Play içinde geçmesini ve Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum.

- BÜYÜK TAKIMLAR İSİME BAĞLI KALMAMALI -

Quaresma ve Guti Beşiktaş'ın önemli isimleri. Quaresma'nın olmayışı takımı tabiki etkileyecektir. Ama onların yerini alacak kişilerde onları aratmamaya çalışacaktır. Büyük takımlar bir iki isime bağlı kalmamalıdır.

- BOBO VE HOLOSKO BEŞİKTAŞ'A LAYİK DEĞİL -

'' 2002-2003'deki kadroya bakarsak takım olarak çok güzel bir ruh yakalamıştık. Hırslı ve mücadeleci bir takım oluşturmuştuk. Beşiktaş gol yollarında eksiklikler yaşıyor. Nihat'ın üzerinde büyük bir baskı var. Bunun yanında Bobo ve Holosko istenilen seviyede değiller. Beşiktaş'a layik futbolcular değiller. Orta sahaya baktığımızda Guti ve Quaresma var. Forvete bakıyoruz Bobo, Holosko. Ortasahada Guti ve Quaresma'ya yakışır isimlerin forvet hattında olması gerekiyor. '' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

Holosko'nun Beşiktaş'a layık olup olmadığı tartışılır ama Bobo'yu tartışmak saçmalamaktan öteye geçmez..

Bobo' ya sallayan taş oLur heralde. Daha ne yapsın Bobo
Ama Nobre Nihat ve Holosko Beşiktaş'a yakışmıyooorrr

BOBO beşiktaş'ın belkied son 10 yıldır yaptığı en iyi forvet transferi.
Bobo konusunda saçmalamış.Daha ilk izleidğim maçında ''bu adam kalıcı olucak'' demiştim =)
Tabiki dünya yldızı denemeyiz ama Türkiye ligi için fazlasıyla kaliteli bir forvet

İLhan Mansız sessizLiğini bozmuş :D sanki konuşmasını istiyorduk da. Şaka gibi haber.

Bobo Beşiktaş'a layık değil mi ? :) İlhan Mansız bırakta seni hep iyi hatırlayalım.!

Geri