Ilginç Haberler

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam
TRAKTÖR UÇAĞA ÇARPTI!

İsrail’in Tel Aviv yakınlarındaki uluslararası havalimanı Ben Gurion’da bir traktör, uçuşa hazırlanan İsrail Havayolları (El Al) uçağının arka kanadına çarptı. Kazada uçağın zarar gördüğü, ancak herhangi bir yaralanma meydana gelmediği bildirildi. Almanya’nın Frankfurt kentine gidecek uçağın 78 yolcusu, 12.30’da kalkacak bir diğer uçağa aktarıldı.

37 ÇOCUKLU BABA:''BENİ KISIRLAŞTIRIN!''

37 çocuk babası Arjantinli boyacı, kısırlaştırılmak için devlete başvurdu.Arjantin'in Corrintes şehrinde yaşayan 44 yaşındaki Cleto Ruiz Diaz isimli boyacı, 37. çocuğunun ardından mahkemeye başvurarak ülkede yasak olan kısırlaştırılmak için talepte bulundu. Arjantin basınına konu olan Diaz, "Cinsel hayatım çok küçük yaşta başladı. Bugüne kadar 7 nişanlım, 3 karım oldu. Şimdi 8 oğlumun annesi İsabel ile yaşıyorum" dedi.

Maddi açıdan zorlandığını ifade eden Diaz, "Artık takatim kalmadı. 37 çocuğu tek tek beslemek, giydirmek, okula göndermek boyumu aşmaya başladı. Devlet de yardım etmiyor. Son çare olarak ameliyat olup kısır kalmaya karar verdim. Bir kadına aşık olduğum zaman kendimi dizginleyemiyorum" şeklinde konuştu.

EŞİNİN CİNSEL ORGANINI KESEN KADINDAN SAVUNMA : BU ORGAN BENİ YILLARCA MUTLU ETTİ
Önceki gün tedavi gördüğü hastanede ölen 68 yaşındaki kocası Heinrich S. ile vedalaşması için, doktorlar kadını cesetle hastane odasında yalnız bıraktı. Odada kocasının cesedi ile yalnız kalan kadın, çantasından ekmek bıçağı çıkararak eşinin cinsel organını kesip cam kavanoza koydu. Tesadüfen odaya giren hasta bakıcı, kadının kesik cinsel organı kavanoza koyarken gördü. Derhal polise haber veren hastabakıcı, yaşlı kadını hastane bahçesinde kaçarken yakalattı.

Kadının çantasını arayan polis, kesik cinsel organı cam kavanozun içinde buldu. İlk sorgusu yapılan kadın "Kocamın en değerli parçasıydı. Yıllarca beni çok mutlu etti. Ben de hatıra olsun diye saklamak istedim" cevabı ile polisleri hayrete düşürdü. Ölü kocasının cinsel organını kesen kadın hakkında ölüye saygısızlıktan soruşturma açıldı.

ÖLDÜRDÜĞÜ BABASININ CENAZESİNDE NAMAZA DURDU
İşadamı Halil İbrahim Altaş'ın katili oğlu çıktı. Cenazesinde saf tutan oğlu, "Bize karşı hep çok sertti" dedi. Muğla'da geçtiğimiz salı günü evinde uyurken av tüfeği ile öldürülen akaryakıt istasyonu sahibi Halil İbrahim Altaş'ın katil zanlısı oğlu Fevzi Altaş çıktı.

''VAJINAMIN ŞEKLİNİ BOZDUN'' DAVASI
Antalya'da bir jinekolog hakkında "vajinamın şeklini bozdun" davası açıldı.Antalya’da oturan 36 yaşındaki H.M.A. idrar kaçırma şikayetiyle gittiği Aşır Aksu Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Mehmet Tezer’in ameliyat sırasında "vajinasının şeklini bozduğunu" öne sürerek mahkemeye başvurdu. H.M.A. "Anestezi lokal olarak yapıldı. Operasyon sırasında bana sormaları gerekirdi"dedi.

ŞOK! ERKEK KILIĞINA GİREN KADIN KENDİNE AŞIK ETTİĞİ KIZIN BEKARETİNİ NASIL BOZDU?
Adana’da Güneş Coşturur adlı kadın, erkek kılığına girip K.H. adlı kızı kendine aşık etti ve nişanlandı.Ama daha sonra 22 yaşındaki K.H. "parmakla kızlığını bozduğu" iddiasıyla 23 yaşındaki Güneş Coşturur’u mahkemeye verdi. Güneş Coşturur, "yaptığı eylemin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması" nedeniyle beraat etti.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ
Adana’da satın aldıkları bisküviye uyku ilacı karıştırıp, “Sattığınız bisküvi bayat çıktı” diyerek döndükleri marketin sahiplerine yedirip, uyutarak parasını çaldıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Bu şekilde yapılmış 3 ayrı hırsızlık olayının 2'sinin faili olarak aranan zanlılardan Serkan Avcuoğlu çıkartıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı.

EN FANATİK İNEK!..
Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesindeki bir Fenerbahçeli taraftar, ineğini takımının renkleri olan sarı-laciverte boyadı. Kendisinin de saçlarının sarı, gözlerinin lacivert olduğunu belirten 34 yaşındaki Fenerbahçeli taraftar Cihat Yerlikaya, tüm dünyayı takımının renkleri olan sarı- lacivert olarak görmek istediğini söyledi

namz' Alıntı:
ŞOK! ERKEK KILIĞINA GİREN KADIN KENDİNE AŞIK ETTİĞİ KIZIN BEKARETİNİ NASIL BOZDU?
Adana’da Güneş Coşturur adlı kadın, erkek kılığına girip K.H. adlı kızı kendine aşık etti ve nişanlandı.Ama daha sonra 22 yaşındaki K.H. "parmakla kızlığını bozduğu" iddiasıyla 23 yaşındaki Güneş Coşturur’u mahkemeye verdi. Güneş Coşturur, "yaptığı eylemin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması" nedeniyle beraat etti.

yuh yani bu taktik benim bile aklıma gelmezdi beaa:eek: :eek: :eek:

EN FANATİK İNEK!..
Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesindeki bir Fenerbahçeli taraftar, ineğini takımının renkleri olan sarı-laciverte boyadı. Kendisinin de saçlarının sarı, gözlerinin lacivert olduğunu belirten 34 yaşındaki Fenerbahçeli taraftar Cihat Yerlikaya, tüm dünyayı takımının renkleri olan sarı- lacivert olarak görmek istediğini söyledi.

Gerçekten güzelmiş. Yalnız ineğe yazık olmuş beyav.

Geri