ilginç ama gerçek olaylar

ases

Altın Üye
Reaction score
0
Tavuk Cinsiyet Değiştirdi
İngiltere'de bir çiftlikte yaşayan Georgina isimli tavuk bir gecede cinsiyet değiştirerek horoz oldu. İngiliz The Sun gazetesinin yer verdiği habere göre, Georgina yerine George adı verilen 1 yaşındaki tavuğun, gagasının altında horoz gibi iki ibiği çıktı. Uzmanlar tavuğun yumurtalarında genetik bir bozukluğun yaşandığını ve bunun doğal bir durum olduğunu açıkladı. Sabahleyin horoz gibi kümesin çitlerine tüneyen George, artık yumurta da vermiyor

Korsanlar Parti Kuruyor

İsveç'te internetten bedava film, müzik veya oyun indirilmesinin cezalandırılmasına karşı olanlar, meclise girebilmek için parti kurdu. 'Korsan partisinin' lideri Rickard Falkvinge, AFP muhabirine 'Partimiz eylülde yapılacak seçimlere katılacak' dedi. Partinin önceki gün açılan internet (genel ağ) sitesinde yapılan açıklamada da seçim kampanyalarının tek konusunun 'internetteki dosyaların paylaşımının cezadan muaf tutulması ve entelektüel mülkiyetin kaldırılması' olacağı belirtildi. Kaynak

Gizli Numara
Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!

Canlı Yayında...
Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi.

Bilmeden Rekor Kırdı
Urfa'da çocukluğunu yaşayamadığını düşünen Kazım Laleli, yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var, diyerek bakkala koştu. Bakkalcı amca bana bir lolipop, diyen Laleli lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı. Olayın ilginç yanı ise Laleli'nin bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi.

Dönerek Öldüler
Ankara Gençlik Parkı'nda yaşanan bir olay Türkiye'yi hayretler içinde bıraktı. Luna Parkın 2 kafadar gece bekçisi Hasan Yanbasan ve Memduh Düzkoşan, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar verdiler. 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece dönen salıncaklarda dönerek hayatlarını kaybettiler.

EN ÖZEL ÖSS
Üniversite sınavlarının en komik olayı Alanya'da yaşandı.. Koca okulda tek başına sınava giren bir genci 12 görevli bekledi. Büyük sınavın yapıldığı saatlerde ÖSYM'nin hataları yüzünden ilginç olaylar yaşandı. Günün en komik olayının yaşandığı yer Alanya'ydı. Toplam 550 öğrencinin eğitim gördüğü Şükrü Mülazımoğlu İlköğretim Okulu'na sadece bir adayın ismi yazılmıştı. Okula gittiğinde kimseyi göremeyen Gökhan Gök isimli genç, önce geç kaldığını sandı. Ancak kısa süre sonra gerçek anlaşıldı. Gök, koca okulda tek başına sınava girecekti. Gök için sınav boyunca 6 polis, 2 öğretmen, 2 gözetmen ve iki hizmetli görev yaptı. Türkiye'nin en özel ÖSS'sini yaşayan talihli genç için görevlilere, 280 milyon lira ödendi

69 Yüzünden Boguldu
Sevgilisi Deniz'in fantezilerine ayak uydurmaya çalisan manav Nihat,canindan oldu.Silivri'deki yazligin bahçesinde seks yaparken"illede suyun altinda 69'u yapalim "diyen Deniz'e uyan Nihat, yüzme bilmediði için boguldu.

Yıllar önce Trabzon'dayken ara sıra Akça Tv yi seyrederdim. :D Hakkaten fıkra gibiymiş...

Geri