ilgili makamın dikkatine konu:search butonu

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
27-ARALIK-2005

WWW.HACKHELL.COM İL MÜDÜRLÜĞÜNE;
ANKARA

KONU:ARAMA BUTONU ÇALIŞMIYOR...
SAYI :12685/12-3
EKİ :EK YOK :p

SEVGİLİ İLGİLİ BİRİM BEN BU ARAMA BUTONUNA BASINCA BİŞEY ARIYACAGIM DEMİ MAUSEMLA SAĞ TIKLAYIP YAPIŞTIR YAPAMIYORUM BEN ARTIK CTRL-V YAPMAK ISTEMIYORUM ARAMA BUTONUNA BASDIĞIMDA O BOSLUGA TIKLAYINCA MAUSELA SAG KILIKLEDIGIMDE YAPIŞTIR PENCERESININ CIKMASINI ISTIYORUM GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA RİCA EDERİM...

SADOLAYN

ADRES:İZMİR-BORNOVA

firefox yemiyo :)

hehe ozzycıgımmm nıye yemıyo fırefox yapamayız demı esasında olsa daha guzel olur demı sıyah melekcıgım yapar onu ya yapar demı ay lav yu

Firefox da yıyor ama sag tusa bastıgınızda 2 sn bekleyın ole cekın sag tustan parmagınızı :eek:

dark abi sorunu çözmüşsün sen belki alakasız olcak ama webmaster yazın hayırlı olsun yakışmış:D

walla proxy davasından beri firefox kullanmıyorum yan çizdi:)

şimdi yine ie deyim:)

bende gelişmişte monalisayicizenkisi şeklinde aratamıyorum
monalisayicizen şeklinde kalıyor, nedir ilacı doktor bey .}

15 karakter alıyor :eek: sonucta bulabılıyormu onemlı olan o :)

Dark_Angel' Alıntı:
Firefox da yıyor ama sag tusa bastıgınızda 2 sn bekleyın ole cekın sag tustan parmagınızı :eek:

siyah melekcıgım ben gelısmıs aramadan bahsetmıyorum aramaya basıyon ya hemencecık orda cıkıyo kucuk bı yer oraya 2 degıl 15 sn basık tutuyom bı cekıyom tazele gevşe cıkıyo yanı kısacası eben cıktı dıyo bana bu aarada harbıden şok ciks olmus webmaster yazısı benım fırefoxsuda ole yapsana sıyah melekcım ay lav yu

bahsettıgın serach kısmında kucuk pencereyı actıktan sonra sag tusa basılı tutup bıraktıktan sonra sag tusu yapıstır menusu cıkıyor tekrar dene bence :eek:

Yok Dark hakkaten bende de olmuyodu Sado saolsun parmak basmış konuya her zamanki üslubu ile... Eheh bu arada webmaster yazısını bi tık daha sağa kaydır tam ortalanmamış, ben tikliyimdir çok dikkat ederim böle şeylere! Düzeltmezsen şimdi gece uyku tutmaz beni :)

screen9qi.jpg

illa ps koydurtcaksınız bahsettıgınız bu olay dımı ? benım kullandıgım browser firefox degılmı?

işte yapıldı

Beyler Çikiyor..
Sado Bak Sen Ok A Tikla Sonra Tam Kutunun Ustune Sag Tik Yapma Bos Bİr Yerdeyken Sag Tusa Basili Tut Sonra Metİn Yazilan Yere Kadar Basili Tutarak Surukle Ustune Gelince Birak Sag Tusu
Ps Koyiyimmi Oluyo Hatta Flash Li Tutorial Bİle Yaparis Evelallah :):)
EDİT.. sado bak bu dünyada herşey karşılıklı sende bi rapid premium bulursun bana artık acaip lazım firefox kullan yap demeyin hizli indirmem lazım rapid e para verdirtmeyin :):) -- (alaksız edited mesajından dolayı özür ama valla zor durumum : )

yaw arkadaşlar ne 30 saniyesi ne sürüklemesi öyle bişey yok ki bende firefox mox yok ben sağ tık yapınca anında yapıştır yazan menü şak diye açılıyor zaten :D

Geri