LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
iLk Önce Beşeri Aşk'tan Bahsedelim ...
Beşeri Aşk =
Beşeri Aşk diye birşey yoktur aslında ... Aşk karşı tarafın mutluluğunu istemektir. Karşı tarafı sen mutlu edersin veya karşı taraf kendi mutluluğunu düşünür. Peki sen birisini severken karşı taraf başka birisini seviyorsa bu onun o kişiyle mutlu olacağı anlamına gelir ki bu durumda sen sevginden fedakarlık yapman gerekir... Fakat insanoğlu hiçbir zaman aşık olmaz sadece nefis denilen şu aptalca şeye aşık olur yani kendini düşünür, kendi mutluluğunu.
Karşı Taraf sendeN ne isteR ?
Dediniz ki karşı tarafa. Söyle Balım Senin için ne yapayım ?
Dese ki Deniz'e adımı yaz. Gökyüzüne Altın Harflerle Seni Seviyorum XXX yaz. veya durumu kötü olanlar için benim için pırlanta al bana , durumu iyi olanlar için git sokakta millete beni çok sevdiğini söyle ...
Peki kim yapar bunları cevabı çok basit
Kimse ...
Zaten bunları yapmaya gerekde yoktur. Basit bir gülümseme yeter karşı taraf için yani öyle olması gerekiyor... Aşkım bak sana çiçek aldım , aşkım boğazda lüks bir restorantta yerimiz hazır
Bu cümleler boş cümlelerdir... Bide olaya kötü yönlerinden bakalım ... Karşı Taraf Size Yalan Söyler (insandır muhakkak söylicek) , Sizi başka birisi ile aldatabilir (haberiniz olmadan veya olarak ) karşı taraf bugün işim var yapamam yarın buluşsak gibi ifadeler kullanır ...
Pekiiiiiiii
Beşeri Aşk bunlardan ibaretse İlahi Aşk Size Göre nedir ?
İlahi Aşk=
Ben Söyliyim ..
iLAhi aşk, tüm zevklerin üstündedir. öyle Birşeydir ki ilahi aşk sizden hiçbirşey beklemez. Ne sana benim adımı göklere denizlere çöllere yaz der ne de tek taş pırlanta istiyorum der.. sadece sana yapman gerekeni yap, namazını kıl, insanlara kötülük etme, doğayı koru, temiz ol, vaktini boşa harcama,
sadece sana yapman gerekeni söylemez ilahi aşk der ki istediğini yap yanlızca nefsine kapılma ...
işte burada nefis çok önemlidir. Nefis insanı bitirir... Öyle birşeydir ki nefis yolda yürürken bir bay/bayan görürsünüz . ulan ne güzel Hatun/erkek dersiniz . sonra ulan ne yapıyorum ben diyip 5 metre ilerde üff hatuna bak
Sana Nefsini Terbiye etmen için 11 Ayın Sultanını verdi Yüce Rab
iLahi aşk bugün çok yorgunum yarın gel konuşalım demez. Günün 5 vaktini sana benimle görüş der. istersen sen daha fazla da görüşebilrisin o sana kalmış. ilahi aşk canım sıkılıyor benim için birşey yap demez . Sen dua et ben kabul edeyim der ...beşeri aşk'ta siz yaparsınız ilahi aşk'ta sadece yapman gerekeni yapıp mutlaka cevap olarak birşey ile karşılaşırsınız ...
Kısacası ilahi aşk Sizi zorlamaz senden 7/24 SMS beklemez üstelik ücretsizdir ilahi aşk hiçbir ücreti yoktur öyle pahalı pahalı hediyeler beklemez ...
Tartışmaya açık bir konu olduğu gibi bu konuda beşeri aşk'ın üstün olduğunu söyleyen kişi var mı çok merak ediyorum...
Okuduğunuz için Teşekkür Ederim...
İlk yazımdır Bilginize...
Yazan
Furkan EMRE ( Ethnic )