iki bass bi tizzin arasına sıkıştırılmış sesler dönemine denk geldik arkadaşlar ...!

heybrit

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sizce kötü bir müzik dönemine mi denk geldik genç nesil olarak ...
baksanıza her banyoda şarkı söyleyebilen ya da senin sesin çok güzel diyenlere aldanıp albüm yapanların devrindeyiz tabi bunu ayırt etmek de bize düştü yine neyse hadi günümüz müziğini tartışalım ne dersiniz ...
SİZCE GENÇ NESİL OLARAK KÖTÜ BİR MÜZİK DÖNEMİNDE MİYİZ ?
YOKSA MÜZİĞİN BU DENLİ ÇOK YÖNLÜ OLMASI DAHA MI İYİ ... ?
GERÇEK DÜŞÜNCELER BEKLİYORUM (ben bu müziği dinlerim sen şu müziği dinlersin tarzdaki cevaplar istemiyorum nolur gerçekten müziği tartışalım çünkü MÜZİK EVRENSEL BİR DİLDİR)

eğer sen şu döneme kısır dönem dioarsan cidden senin müzik dinlediğinden şüphe ederim

şimdi sen iki üç popcuyla kendini sınırlarsan ufkunu genişletmezsen ve sadece tv de gördüklerini sanatçı zannedersen elbetteki böle bi görüşe kapılıp kendini heba edersin.

ama biraz araştırsan hiç bilmediğin bi sanatçının albümünü indirmekle başla mesela ve kendinin bi tarzı olsun nasıl hayatta bi felsefen varsa müziktede bi hedefin olsun mesela benim hedefim death metaldir.bu nedir?dersen zaten sayfalar dolusu yazarız.

müzik ufkunu genişletip bu laflarına gülüp geçeceğin günleri sabırsızlıkla bekliorum

ii forumlar

NoT:sölediklerimden alınma suç sendede var ama tvler tek suçlu senin tek suçun hedef belirlememiş olman. . .

bence gayet güzel ne tür müzik istersen var

beğenmediğin müzikleri dinlemezsen sorun yok

müzikte çeşitlilik artıkça daha da iyi olacaktır emin olun :)

türkiye piyasasında istisnalar hariç bir kalitesizlik söz konusu ancak bunu evrensel müzik dediğin için genellemek doğru olmaz sanırım.

Geri