ihanet

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
arkadaslar sizce ihanetin affı olurmu
kız arkadasınız sızı cok sevıyoduama ayrıldını baska bırıyle nısanlandı ve sonra pısman olup ayrıldı sızce ihanetın affı olurmu ?

ben olsam hıc bır zaman affetmem

allah affeder ama ben affetmem

yalan ve ihanet affedilmez edilmemeli bence :mad:

BU BENCE İHANET DEĞİL SENİ ALDATMAMIŞKİ

AMA SONUCUNDA İHANET OLMAZSA BİLE BENM ŞAHSEN AFFETMEM

affetmemm..!! aldatmaq alışkanlıq yapıyo çünqü önüne geçemezsin sonra..ama senin sölediin olay ihanet kawramının dışında kalıyo azcıq..gözümün içine baqa baqa aldatırsa o zmn asla affetmem..kimse de affetmesin bnden sölemesi ;)

beni bıraktığı gün artık ben onu silmişimdir... istediği kadar yalvarsın ama silmişimdir

çok seviyordu ama başkasıyla nişanlandı demişsin!bence çok sevmiyormuş!çok sevse başkasını bulmazdı!sırf bu yüzden bile affetmemen lazım.

adasadasadassd

viva_la_revolucion' Alıntı:
erkek aldatmışsa ihanetin affı olabilir ama karşı taraf aldatmışsa aslaaa...

erkeklerin ne ayrıcalığı war yaws bnde bunu anlamıyorum.. yoq böyle bi türqü..ne erkek ne kadın kimse aldatamaz..aldatmamalı...

rampa' Alıntı:
çok seviyordu ama başkasıyla nişanlandı demişsin!bence çok sevmiyormuş!çok sevse başkasını bulmazdı!sırf bu yüzden bile affetmemen lazım.
galba bu konuda haklısın :sigara:

seveni Allahına kadar severiz

gidenide Ahirete kadar sileriz

valla ben hemen ama hemen siLerim vede silDimde :cool:

giden gittiği gün silmiştir kendini,
sorun olmaz, tek lafım olur :D yürrü ancaaa gidersin :D

εگмεя' Alıntı:
seveni Allahına kadar severiz

gidenide Ahirete kadar sileriz

valla ben hemen ama hemen siLerim vede silDimde :cool:
ya kardeş anlasılan sanada hianet eden oldu anlasılan yav seven sevene neden acı cektirir anlamadım valla ben yanlız oldum için oyle bişi yaşamadım ama taminim çok acı bi duygudur heralde senin için gercekten üzüldüm
:( :( :(

yani kısaca takmayacaksınız biri gider biri gelir ve ben de üzülmüyorom oyle bişi yaşanmamış sayıyorumm zor oli amam olsun ben yinede unutucam işte inatla

Geri