ifritin kizlari reddetme cumleleri

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
onlari uzgun gormeye dayanamiyorum ne yapiip, bende boyle reddediyorum :)

*.- hmm ben serseri ruhlu bi adamim güzelim...bi gün orda bi gün burda...neyse...kahveni ic de kalkalim

*.- valla ben aşk meşk gibi mevhumlarımı uzun zaman önce yitirdim...seni üzmek istemem..

*.ben seni kardesim gibi goruorum ama... dusunsene seni opsem kardeşimi opmus gibi olucam iyygg igrenc di mi?? dierek basarilabilecek olay..

*....
bak yine de bana acildigin icin tesekkur ederim. kirilmak yok! arkadasiz di mi?
hic kirmaz.. direk komaya sokar..

*.gelen cümleyi hissettiğiniz anda bir elinizi yüzünüze götürürken karşınızdaki hatuna sol yüzük parmağınızı farkettirmek...(müthiş haindir)

*.e- sey. bir sey soyliyecegim ama umarim kirilmazsin...
k- cit!

*.bir ilişki için hazır olduğumu zannetmiyorum.

*.ya şu sıralar kafam ciden çok karışık. eğer bir ay kadar önce bişeyler olsaydı şu anda sevgilim olurdun... anlıyorsun deil mi!....(bir ay önceye geri dönemeyeceği için içi içini yer sadece)

*.sen çok iyi birisin, bunu bil. ama ben değilim. baştan sona suçluyum.

*.sana karşı şu an birşey hissetmiyorum,ama ben şuna inanırım;iki insan birbiri için yaratıldıysa birgün mutlaka yeniden karşılaşırız denir ve uzaklaşılır,denenmiştir..

*.-güzel olabilir seninle bir birliktelik, ancak ben hazır mıyım onu bilmiyorum. yannış bi karar verip seni sonradan üzmek istemem.

*.-sen daha iyilerine layiksin

*.-gel sana bi kebap ısmarlıyım

*.en çaresiz durumda gay olduğunuzu söylemek.(

*.su gunlerde cok karisik bir donemdeyim , seni icine cekmek istemem , yanlis zamanda tanistik biz senle
ve bir klasik olarak : ben kimseyi kirmak istemiyorum

*.mesela yaa sartlar boyleydi, bizi bu hale getirdi diyebilirsiniz. ya da senle de olurdu ama oteki once geldi. valla inanir misin ben de bunalmistim, zamanlamasi denk dustu diyebilirsiniz. ama unutmayin hatun bunu asla yemez.

*.aids hastasiyim, ve condom kullanmaktan nefret ederim dersiniz hatun turboya alip uzaklasir.

aids hastasiyim, ve condom kullanmaktan nefret ederim dersiniz hatun turboya alip uzaklasir. muhahaha bu doğru :D

guzeldı
gecenın bu saatınde gulduk
saol

sOrUnLu' Alıntı:
aids hastasiyim, ve condom kullanmaktan nefret ederim dersiniz hatun turboya alip uzaklasir. muhahaha bu doğru :D

:D:D: eheuehe güzeLdi bab vaLLa birine diycem bakaLım ne cevap vercek eheuhe :p

react0r' Alıntı:
kondom ne berbat bişeydir allahım hissiyat sıfır ya:(

:sigara: SÜPER YAPMİSSIN YA:ter:

:sigara: SÜPER YAPMİSSIN YA:ter:

CHE1989 arka arkaya mesaj atmak yasaktır. mesajlarından bırısnı sılsen ıyı olur.

eline saglık dostum devamını bekleriz

gel sana bi kebap ısmarlıyım

koptum yaww :D ellerine sağlık ifrit

Geri