IE ile giriliyor, fakat neden Firefox ile girilemiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WARTOX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kurmuş olduğum foruma IE ile girilebiliyor faka Firefox kullanılarak girilemiyor.. Girelemiyor derken tam olarak ne kastettiğimi anlatmak için aşağıya screenshot larıda koydum.. İkisindede üye girişi yapılmış ve aynı ayarlarla denenmiştir ama IE girdi, Firefox girmedi :( Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...

IE ile girilebiliyor ->
13ep.jpg

Fakat Firefox ile girilemiyor? ->
21nh.jpg

amaaan Tanrııım, kardeş bu capslara ne gerek vardı şiştim burda :)

bende bir banka istesine giremiyordum 2 gün uğraştım olmadı, sonra ie den denedim girdi,
nedenini bilmiyorum, banka sitesinde bile oluyor demekki ):

firefox u yeniden kur bakalım kurcalamışsın sanırım ayarlarını ozmuşsundur..:)

MaVeRcİk' Alıntı:
firefox u yeniden kur bakalım kurcalamışsın sanırım ayarlarını ozmuşsundur..:)

abi walla daha yeni yükledim, hiç bir ayarına bakmadım walla :) bide tüm firefox kullanıcılarında aynı problem oluyormuş, istersen sende dene reklam olmaması nedeniyle linki vermedim ama sanırım olucak gibi diil :D bide siz deneyin.. Zati deneme amacıyla kurulmuş bir site, hackhell e rakip olamaz bile :D Sansür , bir IE ile birde Firefox ile girmeyi denerseniz.. :)

ProwL' Alıntı:
Reklamlar.. :)

Site adresini silerek yardım istemen daha iyi olur..

editledim, sanırım style ile ilgili bir sorunun var bir neden bulamadım değişik bir hata..

Haklısın başta yazmak istemedim zaten ama sorun pek anlaşılamadı ondan kendi gözlerinizle görün die dedim :) Dediğin gibi problem temadanmış, temayı değiştirdim düzeldi, tema içinde ayrıca burdanda teşekkür ederim; Çok saol PROWL!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri