iDEYAPI 5.14 MİMARİ VE STATİK İÇİÇE TOPLAM 127 mb

blackjob

New member
Reaction score
0

:aşkA-PROĞRAMI KURMAYINIZ
KLASÖRÜN İÇİNDE dll İSİMLİ DOSYADA dll ARŞİVİ BULUNMAKTADIR , KLASÖRÜN ÜZERİNE ÇİFT TIKLARSANIZ dll ARŞİVİ KENDİLİĞİNDEN DOSYALARI C:\WINDOWS\system32 ALTINA KOPYALAYACAKTIR , EXTRA BİR İŞLEME GEREK YOKTUR. İŞLEM BİTTİ PROĞRAM KULLANILABİLİR.

:aşkB-PROĞRAM İÇİNDEKİ
1-iDECAD STATiK 5.14
2-iDECAD MiMARi 5.14
ŞEKLİNDE İSİMLENDİRİLMİŞ DOSYALARDAN PROĞRAMI DİREK ÇALIŞTIRABİLECEĞİNİZ GİBİ KISA YOLLARINI MASAÜSTÜNE ATARAK DA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. BLACKJOB

İŞTE LİNK BURADA
http://rapidshare.com/files/144305016/iDEYAPI.rar

üstat programı indirdim ancak duvar döşeme gibi objeler çalışmıyor ne önerirsin

arızalımıymış :) alıntıdır muhtemelen

eLine sağLık....

kardeş bunu kullanmak iiçin he seferinde isodan açmak mı gerekiyo.10 dakika bekliyorum.yeni kurulum gibi.

arkadaşlar ıdecad 5.514 crack var mı?ıdecad 5.0 sitesinde de yüklenebilir am demo olduğundan crack lazım (crack :5.514)..bilgisi olan cevap yazabilirmi..tşk

kardeş bu '' dll '' dosyasını bulamadım, daha doğrusu cok var ama hangisi?? teşekkürler

selam indirdim çalıştırdım ama misal bir poligon kolon oluşturduğunda bunu kaydedemiyorsun çünkü cd ortamında çalışıyorsun. bunun bilgisayara yüklenen türü yokmu acaba? yardımcı olursan sevinirim. emeğine sağlık

SaĞol KardeŞ TeŞekÜr Ederİz Elİne SaĞlik İnŞ. Bİ Problem Çikmaz

:aşkA-PROĞRAMI KURMAYINIZ
KLASÖRÜN İÇİNDE dll İSİMLİ DOSYADA dll ARŞİVİ BULUNMAKTADIR , KLASÖRÜN ÜZERİNE ÇİFT TIKLARSANIZ dll ARŞİVİ KENDİLİĞİNDEN DOSYALARI C:\WINDOWS\system32 ALTINA KOPYALAYACAKTIR , EXTRA BİR İŞLEME GEREK YOKTUR. İŞLEM BİTTİ PROĞRAM KULLANILABİLİR.

:aşkB-PROĞRAM İÇİNDEKİ
1-iDECAD STATiK 5.14
2-iDECAD MiMARi 5.14
ŞEKLİNDE İSİMLENDİRİLMİŞ DOSYALARDAN PROĞRAMI DİREK ÇALIŞTIRABİLECEĞİNİZ GİBİ KISA YOLLARINI MASAÜSTÜNE ATARAK DA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. BLACKJOB

İŞTE LİNK BURADA
http://rapidshare.com/files/144305016/iDEYAPI.rar

çok güzel olmuş ellerine sağlık

Geri