..::Ibra'dan 103 km'lik Füze

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Ibrahimoviç'ten mermi gibi gol!

fft17_mf409480.Jpeg

La Liga'nın 8. hafta maçında Barcelona, Zaragoza'yı 6-1 mağlup ederken Zlatan Ibrahimovic'in golü haftaya damgasını vurdu. Zlatan'ın attığı golde topun saatte 103 km hıza ulaştığı belirtildi.

La Liga'nın 8. hafta maçında Barcelona sahasında konuk ettiği Zaragoza'yı 6-1 mağlup etti.

Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri 24, 41 ve 86'da Keita, 29 ve 56'da Ibrahimovic ve 80. dakikada Messi atarken, Zaragoza'nın tek golünü 78'de Lopez kaydetti.

Bu sonuçla Barcelona puanını 22'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

İBRAHİMOVİÇ: TOPA SERT VURMAYI MİHAJLOVİÇ’TEN ÖĞRENDİM

FC Barcelona’nın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç’in geçen hafta sonu Real Zaragoza’ya serbest vuruşta attığı golde topun saatte 103 kilometre hızla gittiği belirtildi.
Barcelona’nın 6-1 kazandığı maçta, serbest vuruştan skoru 2-0’a getiren golü atan İbrahimoviç’in topa verdiği hız İspanya’da konuşuluyor. Geçen sezon İnter formasıyla İtalyan liginde serbest vuruştan iki gol atan İbrahimoviç’in bu gollerin birinde topa saatte 124 kilometrelik hız verdiği hatırlatıldı. İsveçli futbolcu, topa sert vurmayı İnter’deyken Sinisa Mihajloviç’ten öğrendiğini açıklarken, "Zaragoza maçında serbest vuruşu ben kullanmak istedim, çünkü İtalya’da bu tip vuruşlarda çok çalışma yaptım. Antrenmanlarda eğer yanınızda Mihajloviç gibi biri bulunuyorsa sert şut çekmeyi öğreniyorsunuz. O, topa iyi ve sert vurmayı bilen bir futbolcu" dedi.
Real Zaragoza’ya attığı golden dolayı heyecanlandığını ve çok mutlu olduğunu kaydeden İbrahimoviç, Barcelona’ya artık uyum sağladığını ve fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLA

kaynak

Adam insan değil ki? en enteresan golleri atıyor

Güzel gol lafım yo kama sürati abartılacak kadar değil.Bizim Elano 120 km ile atmıştı,sonra Carlos'un zamanında 130 u geçen şutlarını hatırlıyorum.2002 Dünya kupasında Ronaldo vardı brezilyalı(hala var ama cristiano ile karıştırmayın) onunda 130 u geçen şutları vardı.Eee adamlarda bel kadar bacak var,300 kilonun üzerinde ağırlıklarla squat yapıyolar,olsun o kadar :)

Güzel gol lafım yo kama sürati abartılacak kadar değil.Bizim Elano 120 km ile atmıştı,sonra Carlos'un zamanında 130 u geçen şutlarını hatırlıyorum.2002 Dünya kupasında Ronaldo vardı brezilyalı(hala var ama cristiano ile karıştırmayın) onunda 130 u geçen şutları vardı.Eee adamlarda bel kadar bacak var,300 kilonun üzerinde ağırlıklarla squat yapıyolar,olsun o kadar :)

Elano madem 120 km ile vuruyor Fenerbahce macında uzaktan frikik olduğunda kaleye niye vurmadı . . .
Dip not topun saatteki hızı 170 km olarak belirlenmiş . . .

Elano madem 120 km ile vuruyor Fenerbahce macında uzaktan frikik olduğunda kaleye niye vurmadı . . .
Dip not topun saatteki hızı 170 km olarak belirlenmiş . . .

Sen bi defa konuyu başka yerlere saptırmak istiyosun ama yemezler!Ben Elano 120 km ile vuruyor demdim attığı bir golün hızı saate 120km yi buldu dedim.İnanmıyosan işte o golün vidyosu aşağıda.
İkincisi frikik çekilirken önemli olan tek şey hız değil aynı zamanda isabettir ki Elano'nun söz konusu golü oyun içinde atılmıştı duran toptan değil.O dipnotun kaynağınıda gösterirsen çok mutlu olurum zira ilgili haberde geçen rakam daha farklı buda üç.

Elano nun Kayserispor'attığı golün linki
YouTube - ELANO SUPER GOOOOL..127 KM...GALATASARAY !

Sen bi defa konuyu başka yerlere saptırmak istiyosun ama yemezler!Ben Elano 120 km ile vuruyor demdim attığı bir golün hızı saate 120km yi buldu dedim.İnanmıyosan işte o golün vidyosu aşağıda.
İkincisi frikik çekilirken önemli olan tek şey hız değil aynı zamanda isabettir ki Elano'nun söz konusu golü oyun içinde atılmıştı duran toptan değil.O dipnotun kaynağınıda gösterirsen çok mutlu olurum zira ilgili haberde geçen rakam daha farklı buda üç.

Elano nun Kayserispor'attığı golün linki
YouTube - ELANO SUPER GOOOOL..127 KM...GALATASARAY !

Google a İbrahimovic füze yaz ondan sonra da benden özür dile . . .

Google a İbrahimovic füze yaz ondan sonra da benden özür dile . . .

Bir defa ben özür dilenecek birşey yapmadım,sadece ortaya attığın bi iddianın ispatını istedim sendenki çok doğal bence o yüzden özür filan dileyecek değilim.Evet google da aratınca 170km çıkan kaynaklarda var ama arkadaşımızın koyduğu haberdede 103 yazıyo görüyosun...

Geri