işTe OnLiNe GöZ tESTi bIR iLK kENdİNi tESt eT

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Resmi büyütmeyiniz. Gerçek ebatı budur.

Eğer görme bozukluğunuz olduğuna inanıyorsanız bu bölüm size fikir verebilir. Yapmanız gereken tek şey monitörünüzün büyüklüğüne ve ekran çözünürlüğüne göre monitörden ne kadar uzaklaşacağınızı saptamak. Sonra sayıları en üst sıradan en alt sıraya kadar sırayla bir gözünüzü kapatarak okumaya çalışmak. Eğer okumakta zorlanıyorsanız hemen bir göz hekimine başvurmalısınız.

Bu ölçüm hiç bir durumda bir hekimin yapacağı kontrol yerine geçmez.

NOT:INTERNET CAFE GIBI TOPLUMA AÇIK YERLERDE TESTİN YAPILMASI SONUCUNDA,TESTİ KENDİNE UYGULAYAN ŞAHSIN CAFE'DEKİ DİĞER İNSANLAR TARAFINDAN GARİPSENDİĞİ HATTA PİS PİS BAKILDIĞI GÖZZLENMİŞTİR :) .LÜTFEN UYARIMIZI DİKKATE ALIN :)

Ekran çözünürlüğüne göre bakma uzaklığınız,

640x480'se yaklaşık 2,5 m,
800x600'sa yaklaşık 2 m,
1024x768'se yaklaşık 1,5 m

olmalı.

işine yarıyorsa download et yeter,azıcık saygın warsa lan bi teşekkür et yeter...

eyvah gözler gitmiş benim ya 3. satırı okuyamıom bi göz doktoruna gitsem iyi olcak off bakmaz olaydım aman askeri yüksekokula girmek istiom bide gözden kaybedersem ağlarım ben

florance nightngale gibi oldu forum artık yakında bademcik operasyonu da yapılmaya başlanır bu arada ellerine sağlık üstadım...

arkadaşlar bi cvp atın bana

şimdi bu konuda wermiş olduğum göz testine benzer bide renk körlüğü testi war.Benim edindiğim bilgilere göre bu renk körlüğü kendini çok belii etmeyebiliyormuş.Yani belki renk körüsünüz.İsterseniz renk körlüğü testini koyabilirim.Lütfen renk körlüğü testini istiyorsanız veya istemiyorsanız yorum belirtin.Teşekkür eder,Teşekkür edenler için rica ederim.:D :cool: hadi bekliyorum mısır bitmek üzere:D :cool: :cool:

işine yarıyorsa indiriwer yeter,,azıcık saygın warsa teşekkür et yeter

ok ii görüotum :):) saol paylaşımın için

_Pl@yboy_' Alıntı:
ulan pc başında oturmaktan gözler tamamen gitmiş bazılarını göremiyom....:D

sağolasın dostum.....

olm sen zaten kördün pc yi nie karıştırıyosun...:)

bendede bozukluk var biraz..;)

arkadaşlar resmi nerden bulucaz saatlerdir arıyorum bulamadım

ben körüm yaaaaaaa!!!!!!!!!!
şaka maka gözler nerdeyse resimleri bile seçmedi yaw

Ya zaten gözün ağrıyorsa bir problem var demektir yani öyle kolay yoldan anlaşılıyor,

arkadaşım güsel saolasın ama o biraz saygın warsa lan teşekkür et ne ole?önce sen biraz saygılı ol sonra teşekkürü haket!teşekkür istenmez hak edilir

abi nerde linkyok iniremedim

abi nerde linkyok iniremedim:biggrin

konuyu açan arkadaşın nezaketine bakarmısınız daha kimse bişey demeden
konusunun alt satırında
" işine yarıyorsa download et yeter,azıcık saygın warsa lan bi teşekkür et yeter..."

ya arkadaşlar birde bu saygısızlığa LAN hitabına teşekkür mü ediyorsunuz, daha kimse bişey demeden azıcık saygın varsa lan bi teşekkür et.

saygı değer sitenin sayın adminleri acap ne ediyorlar,neredeler, hala bu konu başlığı bu saygısızlığa karşılık neden aktif, sitenin saygınlığına hiç yakışmamış, heleki böyle saygın bir sitenin adminlerine,

sanıyorum gözlerinden kaçmış millete lan hitabı.

selamlar ve bu arkadaşı kınıyorum

teşekürler dostum bir deneyelim

dostum link nerede

1400 x 900 çözürlükte 1 metre uzaktan sonrada 1.5 metreden okudum gözlerim iyidir

bu arada teşekkür la forum ineği

Geri