işte Olimpianın Korkulu rüyası :D

romeyözcü

New member
Reaction score
0
bu benim kardeşimin charı koxperlere karşı :D Lütfen teşşkür butonuna :D

w9xkoz.jpg

işte t.w lerle ölüm dansı :D:D

koxperlere ölümmmm

ehuehu priest charımla girerdim tandık varriroları caırır
prowoke ile 2-3 slot tw cekerdik towna filn cok eğlenceli olurdu özellikle koxperlara korku salmıştık boş zamanlarımızda bununla ilgileniyorduk ama işte allah hoş görmedi ban yedik :D

oda arkasında rezzer pri ile dolaşıor rez taşı basıorlar taşları kırışıyorlarrr :D:D

kosperları kıskanıonuz sonra tw caırıonuz terbiyesizlik yaptıgınız.adam orda kasınca batıyomu size?

kardeşim belliki sen bu charın gazabına uğradın ?

Neden Böle Yapıor Derseniz Tek Sebeb > Oda Kasılırken ÇEktiler Ve Kral hakkında dedikodu yaptı!78 level charla db atmış ne imiş de !koxperlikten ban yedi ! ßunuda Kral Adımı Tanısın Koxperlere Karşı budur dedim ! ve Kralda Expe gitti ve 4 Taş BAsıldı Saygıllarrrr !! :D

kosperları kıskanıonuz sonra tw caırıonuz terbiyesizlik yaptıgınız.adam orda kasınca batıyomu size?

knka sakin maksat eğlenmek :D koxper ların 5 li okla bizi dc etmesi savaşlarda kiralık itemlerle bizi savaşdan mahrum etmek ayıp değilse bizim yaptığımız yanında devede kulak ;)

ali06can kardeşime katılıyorum :D yetti be >>! ßenim yüzümden :D oyunu bırakanlar war daha k2 network çok player kaybetcekk :D:D

Oyunu Oynadıktan Sonra BağımLı Yapıyo Tavsiye Etmem =)
Bende Bi Ara Conquer OnLine Diye Bi Zımbırtıya Kaptırmıştım Kendimi

yoq walla ben kolay bıraktım :D char banlanınca yada soyulunca oynayasın gelmiyoo zaten xD

bu benim kardeşimin charı koxperlere karşı :D Lütfen teşşkür butonuna :D

w9xkoz.jpg

işte t.w lerle ölüm dansı :D:D

koxperlere ölümmmm

saygi deger arkdasim suan koxper larin kastigi expi kasabilen varmi ?
adamlar 2 pres 6 okcu oldularmi vede +60 salar luferde kesemecekleri topluluk yok gece gunduz afq olsalar skiniti yok

onceden msn kurarlardi ozman iiyidi pres az afq olsa istedigin adami yatir :D

Geri