Işte O Fotoğraf

64general1

New member
Reaction score
0
İŞTE O FOTOĞRAF

epehad.jpg

Nuray Bezirgan, tek başına bir meczup değildir…

Belki de o büyük bir dürüstlükle, yıllardır gizliden gizliye aşılanan o düşünceyi itiraf etmiştir…

Bu bir gizli eğitimidir…

Ve Nuray Bezirgan, “eğer ceza almayacaksam” diyerek o “gizli eğitimi” itiraf etmiştir.

Aslında şaşıracak bir şey yok:

Çünkü bu “Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı” ya da “Atatürk’ü değersizleştirme çabası” tarikat yuvalarında, gizli kuran kurslarında, hatta bazı imam hatip liselerinde ve özel eğitim kurullarında gizli bir ders gibi enjekte edilmektedir.

Bu zihniyette önce Atatürk’ü sıradan gibi gösterme adımı vardır.

Sonra “Îmamlar olmasa Atatürk ne yapabilirdi sorusu” vardır?

Müslümanlık bu eğitime kılıf olarak kullanılmaktadır.

Şimdi “Atatürk yerine Humeyni’yi sevdiğini söyleyen Nuray Bezirgan’ın şu sözlerine dikkat edin:
“ Atatürk'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir Cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum. Halk o zaman İslami değerler için savaştı. Nitekim Kurtuluş Savaşı’nın başlaması da Kahramanmaraş’ta Fransız askerlerinin Nene Hatun'un başörtüsüne uzanmasıyla olmuştur.

Devam ediyor:
“Maraş’ta Fransız askerleri bir kadının örtüsüne saldırıyor. Sütçü İmam buna karşı ilk ateşi açıyor. Böylelikle Kurtuluş savaşı başlıyor. Sonuçta cepheye cephanelik taşıyan kadınlar o dönemin insanları, o dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz hep Müslüman insanlar.”

Yani diyor ki; “Kurtuluş savaşını asıl Sütçü İmam başlattı. İmamlar ve Müslüman halk bu savaşı yaptı. Atatürk Cumhuriyeti kurarak onlara kazık attı..”

Bu kişisel bir görüş değildir.

Bu yıllardır süren “o eğitimin” sonucudur…

O eğitimde şu yalanlar vardır:

-Atatürk Padişah’tan yetki aldı… Sonra Padişah’ı yüzüstü bıraktı. Hatta sattı…
-Kurtuluş savaşı Sütçü İmam’la başladı.

Aslında bütün bu yalanlara yine Atatürk cevap veriyor…
Nerde mi?
Büyük Nutuk’ta…
Şimdi şu fotoğrafa dikkat edin:

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşu için düzenlenen törende Fransız askerlerini kovanlar bir “imam”la simgeleniyor. O imam Fransız askerini öldürdükten sonra alkışlanıyor…

Ne Atatürk var? Ne silah arkadaşları ne de Türk askeri…

Orada kurtuluşu O “imam” simgeliyor…

Elbette o savaşta imamlar da vardı, köylüler de. Genç zabitler, genç öğretmenler yani top yekün millet vardı… Elbette Sütçü İmam bir kahramandır…

Ama bu olay yalnızca “İmam”la simgelenince durum değişiyor.

Türk askeri yok… Hasan Tahsin’in İzmir’de sıktığı ilk kurşun yok…

Maraş’taki “İmam” var…

Kurtuluş gününde o kutlanıyor. O İmam gösteriliyor gençlere…

Üstelik bu fotoğraf “Devlet töreni”yle verilince cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını hem cesaretlendiriyor hem de ellerine bir koz veriyor.

İşte Nuray Bezirgan’ın dürüstçe itiraf ettiği şey budur…

Şimdi soralım bu nefreti içinde saklayan, gizleyen, zamanı gelince kusacak olan daha kaç Nuray Bezirgan vardır?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9154453.asp?gid=229&sz=1746

Sayenizde çoğalıyor nuray bezirganlar sayın yazar, yediğiniz her halta, yaptığınız her zulme Atatürk'ü ortak ettiniz.
Bu ülkenin evlatlarını başkomutanından soğutmayı başardınız. Suçlu sizsiniz.

güzel yazı yalnız ben fotografları goremiyorum , fotograflarda bir sorun var sanırım

Sayenizde çoğalıyor nuray bezirganlar sayın yazar, yediğiniz her halta, yaptığınız her zulme Atatürk'ü ortak ettiniz.
Bu ülkenin evlatlarını başkomutanından soğutmayı başardınız. Suçlu sizsiniz.

Delikanlı gibi söyle hatta yemin et hiç seviyormuydunuz gerçekten Atatürk ü ?

Gerçi yemin etsenizde inanmamya neyse...

abi ben koymayı düşünüyordum bu yazıyı daha hızlı kovboy çıktın sen,teşekkürler:)

aslında doğru soyledi "atatürkü sevmeme gibi bir hakkımız varmı"...kendi goruşunu ve inandığı şeyi soyledi başladı hemen çıkarcılar olayı çarptırmaya....kimse atatürkü sevmek yada cumhuriyetii sevmek zorunda değil ki sevmiyorum diyenede birşey diyemeyiz(sizlerin yaptığı gibi)nezamanki birisi atamıza karşı saygısızlık yapar cumhuriyeti yıkmaya çalışır işte bizlr ozaman devreye gireriz yoksa sizler gibi atatürkü sevmeyenleri topa tutacaksak bu ülke yaşanmaz duruma gelir...

ve doğru diyor imamlar olmasa Atatürk ne yapabilirdi?ancak çok doğa büyük bir doğru var atatürk olmasa imamlar olurmuydu....işte sizler bu noktada bu vatanı kurtaran sadece atatürkmüş giib konuşuyorsunuz...bu ülkeyi atatürk değil imamıyla-hocasıyla-köylüsüyle ......beraber atatürkün onderdiliğinde bizlere olan inancında yüce Türk Milleti kurtardı..bence birazcıkta olsa dürüst olunda olayı kıvırmak yerine sütcü imamın ornek verilmesini kaldıramıyorum diyin...

öncü ve aybuke kişisel atısmanızı pm yoluyla yapın konuyu sabote etmeyin devam edersenız ceza alırsınız..

konuyla alakasız mesajlar silinmiştir

senin reşit olmadığını ben zaten yazılarından anlamışdım gerçi ben espri yapmışdım ama neyse:)
istersen yüzde 80 al artık bazı şeylerin seçimle olmayacağını biliyoruz zaten,bu ülkenin önünde bir on yıl daha yok bu gidişle,ve bu gidişi yakında değiştireceğiz vatanseverler olarak,ama seçimle değil sen sen ol seçimlere fazla güvenme,o başbakanınıza neler yapılacak neler,daha bunlar yobazların en güzel günleri ama güneşin doğuşuna az kaldı.

hım bu güneşi doğrucak olan anayasa mahkemesi ve sizlermi...gülüyorum sizlere çünkü anlamadığınız ve anlamamk için direndiğiniz şey bu ülke birlik olmadığı sürece hiç bir halt yapamayız sonumuz hep boyle gerilerde kalmak olur...

Akıl Tutulması

Adam hararetle anlatıyormuş:
“Hazreti İsa eline kılıcını aldı, kızını yatırdı, tam kafasını kesecek iken Allah yukarıdan bir öküz indirdi” diye.
Sonrasında da heyecanla sormuş;
“Öyle değil mi hocam?”
Hoca cevap vermiş:
“Be mübarek adam, hangisini düzelteyim? Hazreti İsa değil İbrahim! Kılıç değil bıçak! Kızı değil oğlu! Öküz değil koç!”

Yukarıdaki hikayeyi duymuşsunuzdur, yada benzerini.Bilgi arac değil de amac olmaya başlayınca herkes istediği şekle sokuyor.Şimdi biz hangisini düzeltelim.
Sütcü İmam dediğin adı "İmam" mesleği değil,Maraş da en fazla kullanılan isimlerdendir,İmam,Ökkeş..desek ne değişecek.Maksat kafaları karıştırmak,maksat milleti bölmek, alet olacak milyonlar var.
Vatanımızı parçalamanın yolu,milleti parçalamaktan geçer.Onları kürt,türk alevi,laik,anti- laik,türbanlı,açık,gerici,ilerici diye böleceksin ki kolay lokma olsunlar.Millet bölünmeden Vatan bölünmez bunu unutmayalım.Kurtuluş savaşı topyekin verildiği için kazanıldı unutmayalım.Çanakkale de insanımız omuz omuza savaştı yedi düvele karşı unutmayalım.
En yakınınımızdan ibret alalım.Irakta'ta önce kürtler dışlandı,Saddam Emparyalistlerden aldığı kimyasalları kürtlere karşı kullandı.Sonra ülke şii,sünni olarakta bölünerek bu hale geldi.
Şimdi o türbanlı kızlar kullanılıyor,dün olduğu gibi..Fadime Şahin ne çabuk unutuldu.Fatih Altaylı,Hürriyet ne kadar masum bu haberde.Hürriyet yalan haberde %70le birinci sırada.Daha gerilere gitmeye gerek yok Trabzon da Rahip Santos,Hırat Dink,Malatya kitabevi katliamı,Ergenekon Türban davası vs.vs.Uyanık olalım birbirimize düşmeyelim.düşmanları sevindirmeyelim...

konuyu açan arkadaşın günahı neydi de banlandı çok merak ediyorum en ufak bir bahanede kemalist arkadaşlar forumdan atılıyor demin modlardan teki de beni tehdit etti çok saçma birşey yüzünden, eğer istemiyorsanız biz yazmayalım fetocular çalsın fetocular oynasın o zaman.

konuyu açan arkadaşın günahı neydi de banlandı çok merak ediyorum en ufak bir bahanede kemalist arkadaşlar forumdan atılıyor demin modlardan teki de beni tehdit etti çok saçma birşey yüzünden, eğer istemiyorsanız biz yazmayalım fetocular çalsın fetocular oynasın o zaman.

bak arkadsım hala aynı seye devam ediyorsun böyle seyler konulara yazılmaz sorunun şikayetin varsa şikayet baslıgı var sabitte onu kullan yardımcı olmaya çalısalım :goz:

ben bildiğim Kemalist olmanın özellikleri içinde begenmediği görüşteki kişilere küfür hakaret yok.

küfür ve hakaret eden kişileri sağ sol ayrımı yapmadan cezalandırıyoruz.

tekrar söylüyorum konuları sabote etme:goz:

Ya işte neler öğreniyorlar bu yaşa kadar..

Bakın yine söylüyorum öyle güzel bir ülkemiz var ki, böylelerinin konuşmalarını dinliyor.

Humeyni onu bu kadar dinler miydi merak konusu..

Kendi ülkesine kin duyan elbet bulur cezasını.

yaw bunlar kara cahiiiillll... nene hatun erzurumda savaşmıştır...erzurum aziziye tabyalarında...ey kara cahiller ey örümcek kafalılar...bir haltı becerdiğiniz yok bari dogru düzgün yalan söyletin...

konuyu açan arkadaş bu konudan dolayı ceza almadı...
dürzü diye hitap ettiği için ben banladım, başka birşey...

öküzün altında buzağı arama, öküzün altına kalabilirsin, anladın ;)
seni tehdit etmedim, banlanmaman için uyardım

Sadece Allaha Kurban Olunur....Sen İlk Önce Bunu Öğren.....

Orası kesin ama o kelimeyi orda mecaz anlamda kullanmış arkadaş ortamı germek,kişileri aşşağılamak anlamında mesajlar yazmasak çok daha güzel bir tartışma ortamı olur diye düşünüyorum bilmem yanılıyormuyum...

Geri