işte durduğunuz yerden para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan_441

New member
Reaction score
0
şok sitesiz tek başına para kazanın
BURDAN burdan kayıt olun sora aynen Sign Up Diyerek Sizde Üye Olun.Giriş Yapın ve Daha Sonra Panelden EARN MONEY'den CLİCK HERE TO START A Tıklayın Ve Sayfayı Kapatmayın Açık Kalsın.Açık Durdukça Para Kazanacaksınız.O Otomatik Olarak Siteleri Gezecek.

kazangif922963183ah.gif

o sizi gezdirir mesela 17 sn bir bazı siteleri gezdircek siz işinizi görün o para kazandırsın hiç bir bit yenigi yoq ben 7 saatte 3 dolar 15 saatede 7 dolar felan artıo beyler bunun formulu: o kendi reklam verdigi siteleri gezdirior yani hem siz hem onlar kazanıyor kazandıktan sora işte bi no verior siz bankaya gidip cekiosunuz....

ne gibi iş var agacım ben suanda kullnıorum aç bak arastır bi iş varsa bana da söle bende bırakimmm

agacım bence içlerinden en rahat olanı bu ben bırakcam 4 ay 5 ay 500$ oluncaya kadar ellemeyecem herkese tavsiye ederimmmm

ben hiç anlamıyorum bunlardan parayı nasıl alıyoruz peki nasıl elimize ulaşıyor

harbiden nası alcaz?isterse 3 dk kada 50 dolar biriksin.para nası
gelcek:mad:

yaw bir kerede refeer'siz bir adres verin yahu :)

bir ref siz adrese gelince emek harcadık emeğimizin karsılığı olarak koyduk sankı refli olunca sen bişey kaybediyorsun hersey ole beleşe olmuo...

diğğer arkadaslara gelince paypal-egold hesaplarına aktarıo parayı noyu verdikten sonra uye olduktan sonra var zaten orda

pekiiiii şuana kadar eline para geçen war mı???

Bu devirde kimse kimseye günahını bedava vermez bence yanlış olan bişeyler var.:eek:

adamlar sonra bizden para almasın?

ewinize geliolarmış dolandırıcılıktan içerdesin :D:D böyle bişey olamaz yaa

ya şimdi ben diyelim buraya üye oldum.nası kazanacam paraları??
sonra adres falan istiyo galiba ya bişi olursa??
inşallah altından bişi çıkmaz!!

hiç bi akıllı insan buna girmez yaaaa bırakın...haram para :D sonra kodese :D

Bişey olmadı o linke tıkladım.üyelik falan istedi neyse bismillah dedim üye de oldum:) başıma bi şi gelmedi.ama işin aslına da erdim.
şimdi site ole çalışmıyo.yani üye ol sayfan açık kalsın siteleri gezsin falan değil olay.sen üye olunca sana bi adres veriyo.link yani o linki arkadaşlarına yolluyosun onlarda senin linkinden üye olunca sana ek para verio. tabiii paraları alabilir miyiz bilmiom.
hakan kardeşim akıllılık yapmış kendi linkini vermiş.biz sazanlayıp üye olunca ona gidio paralarrrrrrrrrrr!!alabilir mi bilmem tabii .:Sopa
boş iş bunlar denedim anladım boşverin!!!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri