by.erce
New member
- Reaction score
- 0
Türk, İngiliz, Alman, ve Yunan aynı uçakta Amerika'dan Türkiye'ye doğru yola çıkarlar.
Uçak Londra'dan geçerken İngiliz kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz.
Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. İngiliz; "benim annem Londra'da fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum!" diye cevap verir.
Uçak Berlin'den geçerken Alman kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz. Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. Alman; "benim kız kardeşim Berlin'de fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum." diye cevap verir.
Uçak Atina'dan geçerken Yunan kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz. Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. Yunan, "benim hem annem hem, kız kardeşim Atina'da fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum!" diye cevap verir.
Uçak tam hava alanına yaklaştığı sırada Türk uçaktan atlamaya kalkar. Görevliler engeller ve
"senin kimin fahişe?" diye sorarlar.
Türk; "tanıdığım hiç kimse fahişelik yapmıyor." der.
Bunun üzerine görevliler; "iyi de o zaman sen niye ölmek istiyorsun ki?" diye sorar.
Türk'ün cevabı şu şekildedir:
- Bu kadar o***pu çocuğuyla aynı uçaktan indiğimi gören olmasın!
:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin
bir teşekkür yeter
Uçak Londra'dan geçerken İngiliz kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz.
Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. İngiliz; "benim annem Londra'da fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum!" diye cevap verir.
Uçak Berlin'den geçerken Alman kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz. Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. Alman; "benim kız kardeşim Berlin'de fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum." diye cevap verir.
Uçak Atina'dan geçerken Yunan kendini uçaktan atmaya kalkar fakat başaramaz. Görevliler bunu neden denediğini sorarlar. Yunan, "benim hem annem hem, kız kardeşim Atina'da fahişelik yapıyor. Ölmek istiyorum!" diye cevap verir.
Uçak tam hava alanına yaklaştığı sırada Türk uçaktan atlamaya kalkar. Görevliler engeller ve
"senin kimin fahişe?" diye sorarlar.
Türk; "tanıdığım hiç kimse fahişelik yapmıyor." der.
Bunun üzerine görevliler; "iyi de o zaman sen niye ölmek istiyorsun ki?" diye sorar.
Türk'ün cevabı şu şekildedir:
- Bu kadar o***pu çocuğuyla aynı uçaktan indiğimi gören olmasın!
:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin
bir teşekkür yeter