işte çok sevdiğim bir söz daha...

vidocxx

New member
Reaction score
0
Aşığım diyene değil aşkından öleni sev, yüzüne bakıp ağlatanı değil tek başına seveni sev, seviyorum diyerek boynuna sarılanı değil incitirim diye sarılmayanı sev

: ) değerini bilene kalbini teslim edeceksin yoksa paramparça geri sana verir bir işede yaramaz üzüldüğünle kalırsın ; )

vidocxx' Alıntı:
Aşığım diyene değil aşkından öleni sev, yüzüne bakıp ağlatanı değil tek başına seveni sev, seviyorum diyerek boynuna sarılanı değil incitirim diye sarılmayanı sev

ne bu şımdı gereksız forum kırlılıgı yapıyosun konu ne konuda bı yorum yok ne anlatmaya çaliştın onuda anlamadım lutfen bırazdaha konu açarken dıkkatlı olalım:cool:

:eek:ut:
vidocxx' Alıntı:
bence bunun için başlık açmayabilirdin... yada güzel ve özlü sözlerle ilgili bir bölüm isteğinde bulunsan daha iyi olurdu...:Sopa

Madem öyle bende yazayım bir tane ""Aşk sevenin yol gidenin""

ne güzel yazılar :) Aşık gibi olmuşsunuz :D

ağalar adam güzel bi söz bulmuş sizinle paylaşmak iştemiş nevar bunda sizi hoşgörüye davet ediyorum nerdee sizin hoş görülüğünüz lütfen daha dikkatli olalım o arkadaşımızda size sert çıksa forumda kaus olur birazdaha laflara dikkat..

Geri