işletme-iktisat-kamu yönetimi 1.2.3.4.sınıf vize soruları 2003-2009 arası orjinal pdf

fayık ellerine sağlık ta bunları nasıl indirecez ben biraz bilgisayar özürlüyüm de

fayık ellerine sağlık ta bunları nasıl indirecez ben biraz bilgisayar özürlüyüm de

istediğin hangi vize sorusuysa onun linkine tıkla
seni bi sayfaya yönlendirecek
ordan free user seçeneğini tıkla ve bi rakam çıkacak ardından o rakam geri sayım ile 0'lanınca üstünde download yazsıı olan bi yuvarlak mavi top çıkacak ona tıkla ve indir/kaydet/yükle de

fakat geri sayım başlamazsa bil ki fazla slot yok ve rapid seni sallamıyor demektir :blink:

ellerine saglık usta benım bı sorum olcaktı ben şimdi 2 sınıftayım gecen yıldan takıntı var
ben bu zayıf dersın sadece eylülde büt sınavınamı gircem yoksa vize final büt 3 nede gircem mı ?

fayık bu rapitshare beni sallamıyor kardeş nasıl sallattıracaz onu biliyo musun?

rapitshare denen fırıldak proğramın bana eror vermekten başka bişey verdiği yok kardeş başka indirme proğramında link var mı?

ya bilader rapid bir süredir kafayı yedi biliyorsundur kamu 4 başka bir linkten upload yapa biilirmisin ya sana zahmet :(

Geri