Işletim Sistemi Seçemiyorum Diyenler Buraya !!!

İŞİNİZE YARADIMI ?

• SÜPERSİN

Kullanılan: 10 12.3%
  • İYİ

Kullanılan: 10 12.3%
  • BERBAT

Kullanılan: 1 1.2%
  • BU KONUYU AÇAN KENDİNİ CAMDAN ATSIN !! :)

Kullanılan: 60 74.1%

• Kullanılan toplam oy
    81

Nagatsuvat

Banned
Reaction score
0
Hızlı Kolay Dx9 Istyorum Ama Sistemim Az 128mb Ram-512ram 16mb-256mb Ekran Kartım P4 3.00 Cpu Var Diyenlere

Xp öneriyorum Professional Sp3

Hızlı Kolay Dx10 Istiyorum Sistemim Orta 512ram-1gbram 32mb-512mb Ekran Kartı Var Core Dou Veya P4

Vista Home Basic Sp1 19 Mayısta Sp2 Sunulacak O Zaman Fınal Surumunu Tavsiye Ediyorum

Hızlı Iyi Görümlü Hoş Temalı Sistemin Oyun Bilgisayarı 1gb-4gb 128mb-1gb Ekran Kartım Var Core Dou

Vista Ultimate Kesinlikle Sp1 Li Ve şiddetle Tavsiye Ediyorum Ben Kullandımm Süperr!!!!

Pc Im çook Eski Ve Ağır

Windows 98 Ve 95 Son Sp Leri Kurun!!!

Işinize Yarar!!!!

Cam,ßaLkon,Wc ßoşLuqu En Yakın Yerden AtLa Dostum.. =D

çok teknik bir sunum oLmuş

çok teşekeür ederim ha bu arada ben vista ultimate sp1 kullanıyorum sayende sp2 nin çıkış tarihini öğrendim

rasgele.....sanırım bu yeterli...

Core 2 duo T6400 işlemci
4 GB Ram
256 MB harici Intel GMA 4500 ekran kartı
360 GB Sata 2 HDD

Vista Ultimate düşünüyorum. Bu sistem yeterli olur mu?

Teşekkürler.

pentium 4 3.06 ghz
512 mb 6600 gt ekran kartı
2 gb ram
1080gb sata hdd benim p.cde bu
vista home premium kurulu ama ağır gibi geliyo napmam lazım neyden kaynaklanıyo olabilir yavaşlama yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım selim_ işlemcin tam verim vermediğinden olabilir ben saba VİSTA HOME BASİC SP2 ÖNERİYORUM NEDEN ÇÜNKÜ PREMİUM 1GB EN AZ RAM İSTER O YÜZDEN AĞARLAŞIR AMA 2. BİR ALTERNATİFİM VAR WİNDOWS 7 RC 32 BİT MUTLAKA DENE EN İYİ WİNDOWS BUDUR ARKADAŞIM bu güne kadar...

Bende ipucu vereyim arkadaşlar Vista'da Windows Update özelliğini açmayın siz kendiniz sitesine gidip yükleyin çünkü Vista'da Windows Update çok kasıyo tabi Windows Update isteğe bağlı

p4 3.0HT, 400 gb hdd ,3 gb ram, 256mb gforce 7600 gs vga-- vista ultimate kurulu gayette hızlı hiç takılma falan olmuyor..

win 95 kuracak bilgisayarı olan varsa zaten şu an bu sayfayı okuyamıyordur :)

Core 2 duo T6400 işlemci
4 GB Ram
256 MB harici Intel GMA 4500 ekran kartı
360 GB Sata 2 HDD

Vista Ultimate düşünüyorum. Bu sistem yeterli olur mu?

Teşekkürler.

benim ram 894
ekran kartı paylaşımlı 256
hdd 80 gb

se7en 7201 yüklü areo falan ne ararsan açık ve canavar gibi.
şayet sendeki pc bende olsa uyduların yanından bağlanırdım. şimdilik karasal yayın yapıyorum :D

sana tavsiyem bakım prolarından kullan. anlaşılan pcyi epey hor kullanıyorsun. advanced system care ı kesinlikle kullan. yanına bir de tune-up.

artık sen de uçabilirsin :D

ben herkese xp oneriyorum ama herkese. sistemine güvenen 64 bit kursun ama xp kursun.

Geri