işlemcinin hızını yüksek göstermek istiyorum nasıl

icemen

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarımı sağ tıklatıp işlemcinin hızını gösteren yeri değiştirebilir miyim? lütfen yardım edin hayat memat meselesi.

biostan overclock yap öyle sat pc ni ,çakal ;)

ehehe adamın dier mesajına baksana

Arkadaşlar sorunum şu. bi arkadaşa pc topladım intel core 2 duo 2.0 işlemci aldım. ama işlemciyi 2.8 istemişti bulamıyorum intelin yok üstelik 3 .0 da fiyat farkı çok. benden çıkacak fiyat farkı yani. bunu bigisayarıma sağ tıklatıp işlemcinin hızını gösteren yeri 3.0 nasıl yapabilirim

da 2 den 2,8 e cıkmaz overclock la cıkarmı

bir yolu var ama sahtekarlık yapmaya çalıştığın için açıklama yapmıycam :D

benim işlemci pD 3.4 ama bilgisayarıma sağ tıkladığında core quad 2.4 olarak görünüyodu. onuda şans eseri bulmuştum. sana tavsiyem hep dürüst ol. o zaman asla senden bişey çıkmaz.

yahu 2,0 dan 2,8 e nasıl cıkaracaksınızki overlockla o zaman hiç yeni parça almaya gerek yok:D

arkadaşlar çakallık yapmadım ben zaten. ama satmaktan da vazgeçtim kendime aldım artık 2 pcim var çok mutluyum beni herkes yanlış anladı yaa. çölde kutup ayısıyla da bayaa yakınlaştım zati:(

dikkatli ol

arkadaşlar çakallık yapmadım ben zaten. ama satmaktan da vazgeçtim kendime aldım artık 2 pcim var çok mutluyum beni herkes yanlış anladı yaa. çölde kutup ayısıyla da bayaa yakınlaştım zati:(

bir sonraki sefer seni yakalayacağım 'imza' KUTUP AYISI :durdurun

Neyse şaka bir tarafa, şunu sakın unutmayın

'Dünya Fani Ahiret Baki(cezası-mükafatıyla' :goz:

baba bişi sorcam ben maximum verim istiyom overcloku anltın bi yapim

selam çöldeki biri

önce donanımdaki soğutucuları ve powersuply değişmekle başlıyo iş:D sonra overclockla devam:D yok soğutucuyu değişmeden yapmak istiyorum diyosan o zaman yedekte anakart ekran kartı ve işlemci bulundur:D

Geri