işlemci olmadan anakart çalışırmı

bndfrmln

New member
Reaction score
0
işlemci olmadan anakartı açabilirmiyim
anakart asus p4c800 e-deluxe
şimdiden teşekkürler

açıklama : konuya fazla garip mesajlar geldiği için açıklama gereği duydum
anakart üzerinde hiç birşey bağlı değil kısa devre problemi vardı bu sebeple kısa devre vaya herhangi bir diğer arıza durumunun diğer parçalara zarar vermemesi için sadece power supply bağlanarak çalışıp çalışmayacağını bu şekilde arızanın giderilip giderilmediğini öğrenmek istemiştim ama anlaşılan herkes yanlış anlamış.
bu arada kabul ediyorum biraz eksik yazmışım

şöyLe tarif edeyim senin ellerin olmadan ayakkabını takabilirmisin?

ellerin olmadan traş olman yada ayakkabını giyebilmendaha olası bir ihtimal

Yalnız soru süperdi:) Fakat yinede şunu söylim.. İşlemci olmadan anakarta elektrik gelir fakat ekrana görntü vermez....

Arama yapmadan konu açılır mı ?

:hhmanD

Ya da şöyle sorayım.

Mantıksız şeyler için neden bu kadar uğraşıyosunuz:hhmanD

ya arkadaşlar nie öle diosunuz açılmaz mı hiç açılır kardeşim açılır sen kafanı yorma hiçbişey takmana gerek yok hardisk miş ram miş ekran kartıymış bunlar gereksiz aslında kasaya bile gerek yok powersupply anakart klavye mause hem daha hızlı çalışır diğer parçalar yavaşlatıyo sistemi:D:D:D:D:D

Yapmayın şöle şeyler yaa:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:clap:clap

Biz ne kadar boş bir millet olduk böle yaff...

Çok ilginç yanıtlar var hemen işlemciyi söküp atıyorum yavaşlatıyomuş pc yi..zuhahhahaha

arkadaşlar sormamdaki amaç anakartta kısa devre sorunu vardı ve bu sorun lehim üzerinde olduğunu anladım ve temizledim işlemciyi takmadan anakartın sorununun hallolup hallolmadığını öğrenmek için sordum
yani kısaca işlemci kullanmayacağım hdd lerde beni kastırıyor bi anakrtla pc kullanabilirmiyim diye sormadım

Pardon ama şaka mısın sen ? :)

Motorsuz araba çalışırmı gibi bi şey

kardesim bunu akim-volt olcen dijital cihazlarla yapabilirsin fakat yehlikeli bir durum soz konusu,
boyle birsey yapmaya kalkisirsan anakartin yanma riskini goz onunde tutman gerekecektir,cunku;
lehimler ve ayaklar birbirlerine yakin konumdadirlar, elin titreyip farkli bir yere dokunursan anakartin kisa devre yapip yanabilir,

islemcini takip bu sekilde deneme yap derim ama temizleme esnsasinda kisa devre olusturacak bir durum olduysa islemci veya baska parcalarida cope atabilrsin

bin nasihat mi bir tecrübemi kısmında bende en iyisi tecrübe dedim gelen mesajlara karşılık sonucu elde ettim...
genede mesajlar için saolsun arkadaşlar

Geri