Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Ne Garİp İnsanlarsiniz Komİk Yazilar Yaziyorsunuz Ama Asil Komİk Olan Onlarin Yerİnde Sİzİn OlmayiŞiniz O Zaman Anlardiniz Komİk Şeyler Yazmayi.
Benİm İcİn Bunlar DÜnyadakİ Akil Alamz VahŞetlerİn Ne Kadar ÜzÜcÜ Olmasi Hayvanlar Ac Kaldiklarinda Bunlari Yapar Ama İnsanlar Hirs Ve Vİjdansiz +++++++ ?????????????? Sİz Devamini Getİrİn.
daicim benim aldığım int sitesinde konu başlığı böyleydi bende fazla dikkat etmedim ole kaldı ... siz annamışsınız ben anlamasamda olur :goz:
kmesutyasar
Ya Ne Garİp İnsanlarsiniz Komİk Yazilar Yaziyorsunuz Ama Asil Komİk Olan Onlarin Yerİnde Sİzİn OlmayiŞiniz O Zaman Anlardiniz Komİk Şeyler Yazmayi.
Benİm İcİn Bunlar DÜnyadakİ Akil Alamz VahŞetlerİn Ne Kadar ÜzÜcÜ Olmasi Hayvanlar Ac Kaldiklarinda Bunlari Yapar Ama İnsanlar Hirs Ve Vİjdansiz +++++++ ?????????????? Sİz Devamini Getİrİn.
herkes istediği mesajı yazmakta özgürdür.. eğer bi sorun hissedersen şikayet hattı war oraya yaz istedini dai... burada böle yazman hem senın hemde diğer yorum yapan kardeşlerimiz için hayırlı olmaz anlatabildim sanırım :goz:
yorum yapan bütün herkese uyarıdır: beyler bayanlar bunlar işikence görüntüleri değil brezilyada olan bi trafik kazasının görüntüleridir.Resimlerin üstünde dikkat ettiyseniz''FATAL CAR ACCİDENT-BRAZİL'' yazıyo ordaki fatal car accident türkçede ''ÖLÜMCÜL ARABA KAZASI'' anlamına geliyo