.::: işkenceden arda kalanlar !!! :::.

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
681i4bs.jpg

4vslkhv.jpg

6cpy1vt.jpg

61xugbt.jpg

4qqjkoh.jpg

5yltpgw.gif

adamlar sağlam dövmüş ha dikenli demirlerle galiba :S

ya oldness dövcem ha şimdi seni.sayfayı indiriken valla gözümü kapıyorum artık

Ya Ne Garİp İnsanlarsiniz Komİk Yazilar Yaziyorsunuz Ama Asil Komİk Olan Onlarin Yerİnde Sİzİn OlmayiŞiniz O Zaman Anlardiniz Komİk Şeyler Yazmayi.
Benİm İcİn Bunlar DÜnyadakİ Akil Alamz VahŞetlerİn Ne Kadar ÜzÜcÜ Olmasi Hayvanlar Ac Kaldiklarinda Bunlari Yapar Ama İnsanlar Hirs Ve Vİjdansiz +++++++ ?????????????? Sİz Devamini Getİrİn.

ALpMontana' Alıntı:
iskencemı araba kazasımı :saskin?

daicim benim aldığım int sitesinde konu başlığı böyleydi bende fazla dikkat etmedim ole kaldı ... siz annamışsınız ben anlamasamda olur :goz:

kmesutyasar

Ya Ne Garİp İnsanlarsiniz Komİk Yazilar Yaziyorsunuz Ama Asil Komİk Olan Onlarin Yerİnde Sİzİn OlmayiŞiniz O Zaman Anlardiniz Komİk Şeyler Yazmayi.
Benİm İcİn Bunlar DÜnyadakİ Akil Alamz VahŞetlerİn Ne Kadar ÜzÜcÜ Olmasi Hayvanlar Ac Kaldiklarinda Bunlari Yapar Ama İnsanlar Hirs Ve Vİjdansiz +++++++ ?????????????? Sİz Devamini Getİrİn.

herkes istediği mesajı yazmakta özgürdür.. eğer bi sorun hissedersen şikayet hattı war oraya yaz istedini dai... burada böle yazman hem senın hemde diğer yorum yapan kardeşlerimiz için hayırlı olmaz anlatabildim sanırım :goz:

yorum yapan bütün herkese uyarıdır: beyler bayanlar bunlar işikence görüntüleri değil brezilyada olan bi trafik kazasının görüntüleridir.Resimlerin üstünde dikkat ettiyseniz''FATAL CAR ACCİDENT-BRAZİL'' yazıyo ordaki fatal car accident türkçede ''ÖLÜMCÜL ARABA KAZASI'' anlamına geliyo :D:D:D:D:D:D

Araba kazasi ya, ya arkadas bilmeden birsey yazma.... ben de diyorum nasil bu hale gelirler iskenceyle...

adamlara ne olmuş bilemem ama pek iç açıcı gözükmüyor

Geri