Galatasaray Bayan Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben, sitemize verdiği röportajda Süper Kupa Finali hakkındaki düşüncelerini, sağlık durumunu ve taraftarlarımızdan beklentilerini anlattı.
Alben, "Geçtiğimiz sezon Avrupa Kupası’nı kazanarak ilklerin takımı Galatasaray olarak tarih yazmıştık. Bu sene de sezona camiamıza bir ilki yaşatarak başlıyoruz. Bu gerçekten heyecan ve gurur verici.
Yaz başından beri çalışmalarımız çok ciddi şekilde devam ediyor.Takımımızda sakatlıklardan kaynaklanan eksiklerimiz var, en kısa zamanda tam kadro olarak çalışmalarımıza devam etmeyi umuyoruz. Süper Kupa’daki rakibimiz Spartak Moskova, gerçekten çok güçlü bir takım. Ancak biz her zaman olduğu gibi armamızdan güç alarak tüm mücadelemizi ortaya koyup elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.
Ben de artık takımla beraber antrenmanlara başladım. Tabii ki maç performansına ve maç kondisyonuna ulaşmam zaman alacak. Basketbol oynamayı, Parçalı`mı ve taraftarımızı çok özledim. Sabırla çalışarak bu günlerin gelmesini bekliyorum.
Bu sezon TBBL ve Euroleague maçlarımızı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağız. Bu salon gecen sezon oynadığımız salondan çok daha büyük ancak konfor ve ulaşım olarak çok daha iyi. Taraftarımız bu salonda çok rahat edecek. Bizim de ligin ilk maçından itibaren salonumuzun dolmasına ve taraftarımızın sesini duymaya ihtiyacımız var.
Kendi sahamızda ve deplasmanda oynayacağımız tüm Euroleague maçlarımız kendi televizyonumuz GS TV`den yayınlanacak. Taraflarımız da Süper Kupa maçımızı yine GS TV’den izleme şansı bulacaklar. Bu kupaya ve lige hazırlanırken hep yanımızda olan ve bize destek veren Adidas`a, Acıbadem Bakırköy Hastanesine, kulübümüzün pazarlama bölümüne, Galatasaray TV`ye, sağlık ekibimize, Ankaralı İşadamları Derneği’ne çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu..
Kaynak