iğneli karikatürler..kara mizah

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
karikatür sanattır :goz: düşüncelerinizi yansıtmasa bile saygı duymanız dileğiyle
karikb.jpg

haber_2039290_4208995139.jpg

01AwcAX1Pfn3AAAAABAAAAAAAAAAA_.jpg

ercanakyol1.gif

cp239415_1481224421.jpg

c170101eo8.jpg

atabustel2.jpg

anasayfa11a11a7.jpg

Sakallı cübbeli insanları sürekli bi ülke düşmanı sürekli bi ucube gibi göstermeye yönelik karikatürler
Atatürkü'de tehlikenin farkındamısınız mitinglerinin ortasına dikmişler gerçi bunlardan herşey beklenir

nerden buluyosun ya bunları koptum ya
meltem-1.gif

Günümüzde Yaşanan Olayların Hepsini Gülerek Seyrediyorum Kızıyorum Ama Bişeyler Yapmak için Destek Lazım ........
Atatürk ilke ve inkâplarına saygısızlık diz boyu

çok saçma ve dengesizce karikatürler olmuş mizahla alakası olmayan şeyler bunlar

Çok güzel olmuş Haşere Tebrikler

çok saçma ve dengesizce karikatürler olmuş mizahla alakası olmayan şeyler bunlar

her karikatür güldürecek degil?

bazılerı aglatacak bazılerı düşündürecek .

saol kardesim karikatürler için.eline sağlık

çok iyi eline sağlık,
hem eğitici hem eğlenceli,
RTE nin maaşından para biriktirme azmi sayesinde servetini nasıl 2.2milyar dolara çıkardığınında karikatürünü yapsalar keşke,
bunun gibi karikatürler azda olsa bir toplum bilinci oluşmasını sağlar

siyasi görüşünü ve karşıt siyasi görüşe olan kızgınlığını ifade etmek için seçilecek yöntemlerden birisi daha.

ama bir arkadaşın dediği gibi, sakallılarla neden bu kadar uğraşılır anlama. bırakın onlarda istediğine inansın.özgürlükçü düşünmek lazım...

gerçekten bu sakallılara neden bu kadar takmışlar top sakal bırakınca medeni ilerici normal sakal bırakınca gericimi olunuyor....

Geri