içiniz rahatmı???

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Reaction score
0
arkadaslar bunlar bizim müslüman kardeslerimizdir
bu kardeslerimizin bu durumda olmalarına içiniz rahat ediyormuu gelin sizde bunuaz da olsa engelleyin ve
israil mallarını tüketmeyin onların ürünlerinden alınca israil para kazanıyo ve o para ile mermi bomba alıp bizim kardeslerimizi öldürüyorlar ihtiyacımız olan ürünlerin türkmalı olanlarından kullanırsak daha iyi olur ve kardeslerimizin durumu birasda olsa düselir lütfen!!!! :ter:

işte resimler... bu durumda olan siz olsaydınız ne yapardınız:eek:

i134413_01.jpg

i134412_03.jpg

i134411_04.jpg

i134410_05.jpg

i134409_06.jpg

israil malı kullanmassanız sevinirim :(

gercekten böle bişey cok kötü yaa ama kimsenin umrunda değil israil malımı değil mi biras dikkat edilde bunlar olmaz saol bize bunu hatırlattığın için

Allah o israilin , amerikanın belasını öyle bi verecek ki , o kasırgalar falan hepsi uyarı

ee sadece 3 kişimi israili boykot ediyor

bu konuyu önemsememissiniz heralde

¥åKı§ıK£ı' Alıntı:
ee sadece 3 kişimi israili boykot ediyor

bu konuyu önemsememissiniz heralde

hergun israil amerika diğer yandasları hakkında konu acılıyor surekli aynı şey alma kullanma. etrafımızda temizlik maddesinden tut ekmeğe kadar onların parmagı var hepsini kullanmayayım desen hayatın sekteye uğrar. Başta ulusal sermayeyi ayakta tutmak lazım.....Şuanda bu konuyu yazmak için kullandıgın pc bile onların malı belki :D neyse ama yinede içten belalarımızı onlara yolluyoruz ama mallarını da kullanmaya devam.

için rahatmı sorusuna da evet diyerek cevap vereyim.

fakat kullandığın malın türklere ait olanı da var

onları kullansan ne değişir

ben yakışıklı arkadaşımıza katılıyorum bu konuyu bize hatırlattığı içinde teşekkür ediyorum saolsun
arkadaşlar lütfen hepimiz biraz daha dikkat edelim aldığımız ürünlere

abi kimsenin içi rahat deil herkes korkuyo sanmayalım savaş sadece orda burdada savaş var.mesela üsste filistinli çocuklar var.onların aynısı bizim arka sokaklarımızda da var.taksim in meydanı yerine ara sokaklara bi bakarsanız bi ayağında ayakkabısı olan diğer ayağında olmayan çocuklar var.onlar da bişi yiyemiyolar onlarda aç onlarda sevgiye muhtaç niçin onlara da yardım için el uzatmıyoruz.bizim dışımızda gelişen her olayda o olaya bulaşıyoruz ama kendi ülkemizdekilere duyarsızız.nie bu böle bence bu sorunu çözersek onlara da yardım etmiş olmaz mıyız??

Geri