...::: ißrahim ÜzüLmez 'ßizde fenerßahçe kadar ruh yok' :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
2wcmjj8.jpg

“KISKANMIYORUM”
Beşiktaş’ın tecrübeli kaptanı İbrahim Üzülmez, F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısını kıskanmadıklarını söyledi. İngiltere’de Chelsea’yi 2-0, Liverpool’u ise İstanbul’da 2-1’lik skorla devirdiklerini de hatırlatan Üzülmez, “Bizim de tarihi başarılarımız var ama devamını getiremiyoruz. Bunun sebebi ise genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Beşiktaş hiç bir zaman anlık zaferlerin peşinde olmadı. Başkanımız önümüzdeki 5 yılın Beşiktaş’ını kurmak istiyor. Geçiş döneminde sıkıntı yaşıyoruz ama son gülen biz olacağız. F.Bahçe’yi bir Türk futbolcusu olarak tebrik ediyorum” dedi.

“SAĞLAM’IN SUÇU NE”
Beşiktaş’ın en büyük zaafının tecrübe eksikliği olduğuna değinen İbrahim Üzülmez, G.Saray ve Trabzon maçlarındaki takım oyununu sonraki haftalarda tekrarlayamadıklarını belirtti. Başarılı defans oyuncusu, “F.Bahçe; Sevilla ve Chelsea maçlarında geriye düşmesine rağmen ikinci devrelerde ortaya koyduğu futbolla skoru lehine çevirmesini bildi. Ancak biz saha içerisinde oyun disiplininden çabuk kopuyoruz. Takım ruhunu kazanamadık. Bazı çevreler bunun sorumlusu olarak hocamızı gösteriyor. Ama sorun bizde. Skoru kurtarmak düşüncesiyle birlik olmayı unutuyoruz” şeklinde konuştu.

“KAYBEDERSEK YANARIZ”
Beşiktaş, Sivas deplasmanında “ya tamam ya devam” maçına çıkacak. İbrahim Üzülmez’e göre ise bu karşılaşma son 10 yılın en önemli finali olacak. Beşiktaş’ın tecrübeli kaptanı, “Geldiğimiz noktada her şeyin sorumlusu bizler yani futbolculardır. Sivas’a yenilirsek olacakları düşünmek bile istemiyorum. Hepimiz için karanlık bir tablo görünüyor. Ama kazanırsak işte o zaman bizden korksunlar. Çünkü Beşiktaş’ın morale ihtiyacı var. Sivas galibiyetiyle şampiyonluk iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş camiasının bir kaos ortamına sürüklenmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

“DURUMUN FARKINDAYIZ”
Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın her türlü olumsuzluğa rağmen kendilerine sahip çıktığını da dile getiren İbrahim Üzülmez, “Sivas deplasmanında başkanımız ve hocamız için oynayacağız. Hepimiz Beşiktaş camiasına borçluyuz. Hocamız bizimle iki kritik toplantı yaptı. Konuşması özellikle de genç arkadaşlarımızı çok etkiledi. Beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır. Sivas, bu sezonun flaş ekiplerinden biri ama geldiğimiz durumun farkındayız” açıklamasını yaptı. Üzülmez son olarak, “Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Dünyanın imrendiği bir tribün desteğine sahibiz” dedi.

KAYNAK = TÜRKİYE GAZETESİ

aferin ibo 40 yılın başı doğru bişey söledin biz yatıoruz hocamızıda dinlemioruz kendimizide geliştirmioruz para derdine bi türlü takımda olamadık diorsun çokda güsel diorsun aferin ...

demirören artık yeter....

her sene 5-10 futbolcu gelir bir o kadarıda giderse, ne istikrar olur nede takım ruhu.
Futbolcu biliyorki, belki sene sonu, belki sene ortasında ansızın başka bir takıma yollanabilir.
örnek Koray...Adam gönderildğini gazeteden öğrenmiş.
Şimdi böyle bi ortamda nasıl takım ruhu olsun??

her sene 5-10 futbolcu gelir bir o kadarıda giderse, ne istikrar olur nede takım ruhu.
Futbolcu biliyorki, belki sene sonu, belki sene ortasında ansızın başka bir takıma yollanabilir.
örnek Koray...Adam gönderildğini gazeteden öğrenmiş.
Şimdi böyle bi ortamda nasıl takım ruhu olsun??

kesinlikle katılıorum dostum ayrıca gönderilen futbolcuların şuandaki performansları muhteşem takım içinde kesinlikle bu adamların performanslarını etkileyen bişey var ama ne yönetim önce bunu düşünmeli yada belkide tüm sorunun kaynağı yönetimdir o zamnda biz yapamadık deme erdemini gösterip çekilmeli gerçek BEŞİKTAŞ'lı duruşunu gösterebilmeliler...

Demirören bi yere gitmez.adam bir çok borç yaptı.kim gelip oturur o borçların üstüne.alacaklı da kendisi verecekli de :D

Geri