Hz.Peygamber’e inanılmaz sözler !

allah hıdatey versin yazık acıdım :(

ozdemir01' Alıntı:
Bu adamın kendi sitesi var.Protestolarınızı kibarca kendisine iletebilirsiniz.
Yalnız kardeşçe küçük bir uyarı (Allah c.c. Kur'anda Hz.Musa'ya buyuruyorki,sen ve kardeşin firavuna gidin ona güzel söz söyleyin.) Allah c.c. onun iman etmeyecegini bildigi halde biz müslümanların.bir imansıza nasıl davranmamız gerektigini ögretiyor.
http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=103

Allah ne güzel belirtmiş dimi müslümanın hal ve tutumunu.

allah senden razi olsun

ozdemir01' Alıntı:
Bu adamın kendi sitesi var.Protestolarınızı kibarca kendisine iletebilirsiniz.
Yalnız kardeşçe küçük bir uyarı (Allah c.c. Kur'anda Hz.Musa'ya buyuruyorki,sen ve kardeşin firavuna gidin ona güzel söz söyleyin.) Allah c.c. onun iman etmeyecegini bildigi halde biz müslümanların.bir imansıza nasıl davranmamız gerektigini ögretiyor.
http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=103

cok güzel bir örnek verdin ...

Anlamiyorum Neden Bukadar Kİnlİ Adamlar Yaff Sankİ Hzmuhammed S.a.v Adamlarin EkmeĞİnİ Ellerİnden Aliyor

Allah Onlari Af Etmesİn

ulan aptal herif Islamiyette siddet olsaydi yer yuzundeki nufus yari yariya olurdu
size medeniyeti merhameti ogreten biziz
kus beyinli
sirf sansanyon olusturmak icin biseyler diyolar
deyin bakalim
bi gun verirsiniz mutlaka cezasini

13.Onlarin kalplerinde size karsi duyduklari korku, Allah�a karsi duyduklari korkudan daha baskindir. Bu onlarin anlamaz bir toplum olmalari sebebiyledir.
14.Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasinda olmadan sizinle toplu halde savasmazlar. Kendi aralarindaki çekismeleri siddetlidir. Sen onlari toplu sanirsin. Halbuki kalpleri darmadaginiktir. Bu, onlarin akillari ermez bir topluluk olmalarindandir.
(Hasr Suresi 13 ve 14)Kur'an daki her surenin her ayetin muhatabı var ve nasılda çıkıyor değilmi?
Bu günkü avrupayı ve onun korkak iki yüzlü bir takım insanlarını anlatmıyormu?Böyle insanlarla karşılaşınca yine Allah'a c.c. sığınıyorum.Ve yine Hasr suresine bakıyorum teselli buluyorum.
18.Ey iman edenler! Allah�a karsi gelmekten sakinin ve herkes, yarin için önceden ne göndermis olduguna baksin. Allah�a karsi gelmekten sakinin. Süphesiz Allah, yaptiklarinizdan hakkiyla haberdardir.
20.Cehennemliklerle cennetlikler bir olmaz. Cennetlikler kurtulusa erenlerin ta kendileridir.
Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Geri