Hz. Muhammed'e çirkin saldırı (caniniza okuyacagiz az kaldi)

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
VİYANA (İHA) - Avusturya'nın Steirmark eyaletinin ikinci büyük şehri Graz'da, İslam dini ve Hz. Muhammed'e yönelik çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Irkçı olarak bilinen Özgürlükçüler Partisi'nden (FPÖ) Graz Belediye Başkanı Adayı olan Dr. Susanne Winter, Hz. Muhammed için, "50 yaşında, 6 yaşında biri ile evlenmiştir. Şimdiki sisteme göre Muhammed bir çocuk sapığıdır" hakaretinde bulundu.

VIDEO

susannewinter.jpg

Avrupa'da İslam dini ve Hz. Muhammed'e yönelik çirkin saldırılar, seçim malzemesi yapılmaya devam ediyor. Avusturya'daki yerel seçimlerde ırkçı FPÖ'nün Graz Belediye Başkan Adayı Winter, Hz. Muhammed'in toprak ağası olduğunu ve Kuran-ı Kerim'i sara nöbeti geçirdiği esnada yazdığını ileri sürdü. Hz. Muhammed'i çocuk sapığı olmakla itham eden Winter, İslam'ın da totaliter bir rejim olduğu iddiasında bulundu. FPÖ Genel Başkanı Heinz Christian Strache de, Winter'in sözlerini 'düşünce özgürlüğü' diye savunurken, seçmenlere Avrupa Birliği (AB) ve İslam'a karşı FPÖ'yü desteklemeleri çağrısında bulundu.

Öte yandan, Avusturya devlet televizyonu ORF2, ana haber bülteninde birinci haber olarak yer verdiği olayı izleyicilerine, "FPÖ'nün Graz Belediye Başkan Adayı Winter, Müslümanlar'ı kızdırdı. FPÖ'den, İslam'a karşı yeni bir yüz daha çıktı" diye duyurdu.

IHA

Bunların başlarına yakında birşeyler gelecek az kaldı.

o zaman kı dusunceyı anlayamamıslar yada anlamak ıstememısler.. bi gün nasıl olsa anlıyacaksın Hz.MUHAMMED i ve iSlam dinini

ah açamadık kapılarını zamanında
ama yakında başka yerlerini açtıracaklar

senin milletindeki yanındaki adam bööle şeyler diyosa bu kadının böle şeyler demesi çook normal!!!

elinin hamuruyla çarpılıp gidecek yaaa

Öteki dünyaya gittikleri zaman anlayacaklar ama çok olacak zaten cennetten arsa satın aldığını zanneden insanlardan ne beklenebilirki

peygamberimize bi laf atıldığında ben korkuyorum ya
Ne Allahtan korkmaz insanlar var

yakında allah belalarını verir hiç şüphem yok bundan

o kadından ümidi kesin şimdiye indirmişlerdir bi köşe başında:D

bunu duyduğum iyi oldu :mad:

böyle ....ların yaptığı pislikler bitmeyecek malesef

karikatür şerefsizliğinden beri yapmadıkları kalmadı

hangi inançta, başka dine başka dinin peygamberine hakaret var!

ama üzülmeyin

Allah büyük, bunlara cezalarını verir

bu lauklarin, isleri gücleri yok, nasil yapsak, ne bulsak, nasil camur atmaklan ugrasiyo... bos beles kisiler... muatap olmaya bilem deymez... dengesizler... bunlarin alayi fisss :D :D:D:D:D avusturya, onlarinda yaralari var, zamaninda dayandik istedik vermediler, simdi pisman...verecekler :D:D:D:D uzattim arkadaslar :D

Yaw ne diyeyim.Artık söz söylemeye ne dilim varıyor ne kalbim.Ne istiyorsunuz bu insandan Allah için dedik anlamadınız Tanrı adına Yüce İsa Yüce Meryem Aşkına ne istiyorsunuz.Gelin nefretinizi benim damarlarımda dokularımda çıkarın yırtın parçalayın derimi yeterki bu insana hakaret etmeyin Allah belanızı versin başka bişy diyemiyorum parmaklarım bişeyler yazıyor ama ne yazdığımı bilmiyorum.Allah yanınıza bırakmasın devletiniz parçalansın bayrağınız en alçağa düşsün sağlığınız hastalığa zenginliğiniz fakirliğe dönsün Allah devletinizi gökyüzünde parçalasın öyleki yağacak bir damla yağmura muhtaç olun.Sokaklarınız fakirlikten kurusun toprağınız bereket vermesin meyve sebze vermesin bulutlar ülkenizin üstünden uzak olsun ağalarınız yeşermesin gün yüzü görmeyin YARABBİ güneş ışığına muhtaç et onları.

Viyanada yaşayan arkadaşıma şunu söyleyeceğim.Senin halkın çok onursuz.

BunLar Cehennem ateşini
Çakmak kibrit aLevi sanıyorLar

Keser döner sap döner..
Gün geLir hesap döner!
iLahi hesaba diziLdiğiniz gün
Keserin sapını nabıcaksınız bakaLım

Kuran-ı Kerimin peygamberimizin sara nöbeti sırasında yazdıgını ileri sürmüş.Bundan sonrasını okumadım zaten o kutsal kitabı bir kez okusa içindeki yazılanların nasıl bir mantıga ve matematiğe dayandıgını anlasa o kitabı bi insanın aklını %100 kullandıgında bile yazamayacagını anlardı.

Herşey insanlar için toprağın altı zamanında ben tanrıyım diyenlerle dolu bu kadının boyle demeside şaşılacak birşey değil.

Bize düşen peygamberimizin yaptıgı gibi bir müslümanın yapması gerekeni yapmaktır.Sabırlı olup cahil kimselerle sataşmaya girmemek

ağlayın su yükselsin belki kurtulur gemi.batı batıyor ya haberleri bile yok. şerefsiz darvin maymunun çocukları

Geri