Hz Muhammed (s.a.v) Efendimize hakaret eden Site..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaRuKa

New member
Reaction score
0
Beyler Buna en doğru müdahaleyi bu Sitenin yapacağını umud ediyorum..diğer Siteler yazarak yagınlaştırmak iStemedim böyle bir çirkin siteyi. o yüzden eğer becerebilen varsa ki %100 vardır..İcabına bakarSa Ona dua ederim... birde bititkten sonra burdaki konuyuda silin size zahmet..
ALLAh razı olsun...

Kardeş Pardon Senin Topiğini Görmedim Bende Açtım Sinirden Gözüm hİÇ bİŞEY Görmüo Nasıl Bir Köpekliktirki Bole Bı Sıte Acılabılır Bız Isa Kelımesı Gecen Bır SEY Yapsak Tum Ulkeler Ustumuze Saldırır aq yardım edın bıseyler yapında bı ındex cakın tum hrıstıyan kopeklerıne kufur eden turk bayragıı olan ezan sesı olannn Onlara muhammedin gucunu gosterınnn aslanlarımm

önemli olan bu değili Sen acmışın ben acmışım önemli olan farkedilmemiz ve mgerekli müdahalenin hemen yapılması..Bende Sinir oldum..Ama burdakiler farkederSe eminim bişeyler yapacaktır duyarSız kalmazlar..Deği mi?

çok kötü çok

boşuna ümitlenmeyin kimse yapmıyo... anlamıyorum niye yapmıyo... kos koca site demekki gücü yetmiyo kimsenin.. ama eğer bunlar bi yahudiye, hristiyana yapılsaydı site ikincic gün kapatılırdı... bizde nerdeeee ayrıyete konuyu açan ve olumlu yorum yapan arakadaşlardan allah razı olsun...

aynı konuyu bende açmıştım sonucu görürsünüz link i tıklarsanız yorumlarıda...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=131401

ben umduğumu bulamadımm açıkçası burda :(:(:(:(:(

beyler, bu sitede elinden gelse bu işi yapmayacak adam yoktur bence, o

yüzden demeyin öyle niye kimse yapmıyor, niye ilgilenmiyorlar diye..

ayrıca yapanlar da varmış, arkadaşımız açmış bakın bu başlıkta, bi kısım siteleri

indirmişler, bi tane kalmış açık:

http://hackhell.com/showthread.php?t=132549

arkadaşlar ben inanıyorum ki bu pis site banlanır ama bizler banladıktan sonra ezan sesi ve türk bayrağı koyarsak bu sefer bu adamlar nasıl müslüman deyip bizi karşıya alıyolar bana sorarsanız sadece banlayalım...çünkü biz müslümanlar onların gözünde kötü görünmemeliyiz...... saygılarımla....

bunu yapanlardan biri evide yanarak öldü ama bunu kimse bilmiyor lütfen bunu gören herkes bir yakınına göndersin Peygambermizin karikatürünü çizenlerden biri evinde yanarak öldü hakkı adalet...

demekkı bu sıtede hacker yok!! lamer demekkı bu sıteyı hacklemıpte hangı sıte hacklenecek acaba merak konusu valla eyyy sıte hackleyen hackhell uyeleri veya yoneticileri o siteleri değil bu sıteleri hackleyınkı bızımde alkısımızı alın...

@ Mc.SucBela
Bu isi kolay birsey saniyorsan bu site ve diger sitelerin iceriklerinde hack hususunda birsürü dersler var oku ve üzerinde calismaya basla. Burada ve diger sitelerdeki arkadaslara Lamer deyipte adami cileden cikarmayin. O gördügün site üzerinde kac kisinin calistigini tahmin bile edemezsin. Senin oldugu kadar bizimde dini duygularimiz var. Herkez elinden geleni ortaya koyuyor. Burada böyle yazilar yazacagina, Diger bir konuda yazdigim gibi git, Muhammed üzerine olasiklikli siteleri üstüne almaya calis da bari bir ise yara. O gördügün site google guruba ait. Kolaysa git gendin hackle.

Bundan böyle burada kimseyi sunu yapmiyosun bunu etmiyosun diye yazmayin. Zaten sitenin kurallari arasinda böyle bir madde var. O siteyede zirt irt girip adamlara rank yaptirmayin

ben bu ıslerin zaten ıcındeyım ben tepki verdim taraf kımsenın giripte bı seyler yazmaması bu sıteyıde cozdum zaten bakın şimdi siteyi hacklemek ıcın once hostingini ahcklemenız lazım cukı hosgkurmu ıle aynı serveri paylasıyolar yanı haddimi aşdımsa ozur dılerim kardeş kısmenın kalbini kırmak ıstemem geregincede satgılı bırıyım sizlerden ozur dilerim haddimi aşdıysam allaha emanet olun

yaww a.q yım bn bunu yapanlarınn..arkadşlar yorum yapalım bnce konu güncel kalsında belki siteyi hackleyebileccek birisi görür.

Sizi bu tarafa aLayım arkadaşLar.. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=62068
Siz bunu burada yazarak bunLara karşı oLdugunuzu mu sanıyorsunuz ? Eğer birşey yapıLması gerektiğine inanıyorsanız bunu direk yetkiLiLerden rica ederek yapabiLirsiniz baqarsınız gövde gösterisinde buLunan kişiLere p.m iLe uLaşırsınız.. Sizin burada onLara Lanet yağdırmanız o sitenin hitini arttırmaktan başka birşey yapmıyor.. OnLarında istediği bu zaten sizde onLara yardımcı oLuyorsunuz.. neden konu açmadan önce kuraLLarı okumayı deneseniz nasıL oLur ?Biz sizLere bu uyarıLarı buLunuyoruz biz bu siteLere destek vermiş oLmuyoruz sadece hitLerinin artmasını engeLLemeye çaLışıyoruz.. Bilmiyorum anLayabiLdim mi..

bır kolay yolu var ne bır danımarkalı bızım ulkemıze gelmelı buna devlet ahalısı ızın vermemelı yada danımarka devletı ıle ılıskılerımızı gozden gecırmelı kı bır turk musluman devletının ınanclarına saldırı oldugun da tepkısını anlamalı vede geregını kendılerı yapmalı..... unutulmamalıkı bu tur olaylara tepkısız kalmak kabulllenmek degıl ama bır zaafıyet olarak algılanır.....butun bunlar dınımızın gercek degerlerını yapmayıp pasıf ınanıs sergıleyıp bırey toplum vede bunlardan olusan devletı ahalıden ne beklenır...ıslamın ılk emrı oku....musluman toplumların yuzde kacı okur yazar....

bılselerkı dıl uzattıkları o dının mensupları o dıllerını kaparıp alacaklarını bılseler yaparlarmıydı......sen guclu bır musluman devletı olacan kı....o zaman acıkca sıkardııı.......

abicim kanım dondu yaaaaaa.bunebiçim insanlık, ne biçim ...Abi bu stede değilde cayber-warrior a haber vermek lazım.gerçi onların kesin haberi vardır ama.YA bu site hala nasııl ayakta yazıklar olsun bizlere..

Mc.SucBela helal olsun doruyu söledin abi büssürü kişi hacker im die dolaşıo bu sitede hadi gösterinde inanalım siz

blogspot.com veya Blogger.com
bunlar google un sahip oldugu diger servislerdir

normalde topluca rahatsiz ederek buranin sahibini bu vermis oldugunuz sayfayi yok ettirme sansimiz yuksektir

Bu adrese yazin
[email protected]

yazacaniz tek sey bu blog adresi ve
"contained illicit, want remove this blog, agitator of Islam"
http://www.muhammedpron.blogspot.com

ayrica sayfada kosede Flag var orayi da tiklayin
ne kadar cok kirmizi bayrak birakirsak o kadar dikate alinacaktir

resimde gosterdigim yeri
i6077_blogger.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri