Hukuka Giriş 2009 Bütünleme Soru ve Cevapları

N i h i L

New member
Reaction score
0
Açıköğretim Hukuka Giriş 2009 Bütünleme soruları ve cevapları

--------------------------------------------------------------------------------

Hukuka Giriş 2009 Bütünleme soruları için TIKLAYIN..

Önemli Hatırlarma :
Soruları bilgisayarınıza indirmek için şu adımları takip edin;
* Ders adınaTıkladıktan Sonra Açılan Sayfadan " Free User " Yazısına Tıklayacaksınız.
* Sayfa Yenilenecek ve "60" dan geri Saymaya Başlayacak.
* Bu Sürede Bekleyin ve Sayma Bittiğinde Yenilenen Sayfadaki " Download " Butonuna Tıklayın.
* Karşınıza Bir Dosya Kaydetme Uyarısı Çıkacaktır. Bilgisayarıma Kaydet Seçeneğini Seçin ve Kaydet'e Tıklayın

hukukagiris.jpg

Paylaşımınız için teşekkürler ama benim girdiğim Hukuka Giriş Bütünleme Sınavındaki sorular bunlar değil :s

Alan ve Bölümünüzü belirtin bu sayfaya... ilerlyen günlerde daha kapsamlı 2009 bütünleme sınavını ele alacağız..

Kitapcıklar tam olarak orjınal sekilde yayınlanmadı..

İLERLEYEN GÜNLERDE 2009 SINAVI BÖLÜM BÖLÜM AYRILACAKTIR.

Alan ve Bölümünüzü belirtin bu sayfaya... ilerlyen günlerde daha kapsamlı 2009 bütünleme sınavını ele alacağız..

Kitapcıklar tam olarak orjınal sekilde yayınlanmadı..

İLERLEYEN GÜNLERDE 2009 SINAVI BÖLÜM BÖLÜM AYRILACAKTIR.

Dikey Geçişden İşletme okuyorum. 4 tane intibak dersi verdiler. İşletmeyi geçtim. Bütlerde girdiğim sınavlarda Hukuka Giriş ,İktisata Giriş ve Genel Muhasebe..

Bu arada şunuda sorabilir miyim.. İşletmeden geçtim ve bir dersten daha mı geçmem gerekiyor? Geçemezsem atılır mıyım? :terCocuk:

Dikey Geçişden İşletme okuyorum. 4 tane intibak dersi verdiler. İşletmeyi geçtim. Bütlerde girdiğim sınavlarda Hukuka Giriş ,İktisata Giriş ve Genel Muhasebe..

Bu arada şunuda sorabilir miyim.. İşletmeden geçtim ve bir dersten daha mı geçmem gerekiyor? Geçemezsem atılır mıyım? :terCocuk:

Sınıf geçme yönetmeliğine göre En fazla 2 tane dersten başarısız olma hakkını açıköğretim sizlere sunmaktadır.
Yani 4 tane dersiniz var. GENEL İŞLETME - HUKUKA GİRİŞ -GENEL MUHASEBE VE İKTİSADA GİRİŞ.
Bunların en az 2 sinden geçip 2sinden kalma olasılığı ile HAZIRLIK Eğitimini tamamlayabilirsiniz.
---------
Hazırlık okuyan arkadaşların sınavları ile Normal fakültede okuyanlarda farklılıklar arz edebiliyor.
En kısa sürede intibak eğitimi içinde ayrı ayrı başlıklar açılacaktır.

Banada iki yıllık Pazarlama için Hukuka Giriş Kitabı lazım acaba bunu bir şekilde

indirmek mümkünmü yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Prof. Turgut Akıntürk yazarı

Geri