http://www.ozurdileme.com/

maoçetung

New member
Reaction score
0
Soykırım yapmadık, vatan savunduk.. özür dilemiyoruz...

çağrımıza siz de katılın! Katılmak için tıklayın.

Kendilerini “aydın” olarak niteleyen ancak kesinlikle Türk bayrağının dalgalandığı bütün yurt topraklarında yaşayan hiçbir insanımızı temsil etmeyen bu şahısların “Özür Diliyoruz” adı altında başlattığı kampanyayı nefretle kınıyoruz.

Tarihsel belgeler ortadadır;

Birinci Dünya Savaşı, Osmanlı İmparatorluğu topraklarını paylaşım savaşıdır.

Bu savaşta, yüzlerce yıl Türkler, Kürtler, Lazlar, Çerkesler ile kardeşçe yaşayan Ermeni halkı, 1830’lu yıllardan itibaren topraklarımıza giriş yapan Amerikan misyonerleri tarafından kışkırtılmıştır.

Bazı Ermeniler, Çarlık Rusyası, Fransa ve diğer emperyalist güçlerle birlikte hareket etmiş, çeteler oluşturmuş ve Anadolu’da yıllarca kardeşçe yaşadıkları Türkleri kırıma uğratmıştır.

Ermeni Taşnak Partisi lideri ve bağımsız Ermenistan'ın (1918-19) ilk başbakanı Ovanes Kaçaznuni bile 1923 Parti Kongresi'ne sunduğu ve daha sonra kitap halinde yayımlanan raporunda geçmişin şu özeleştirisini yaparak 1914-1923 yılları arasındaki süreci savaş hali diye tanımlar ve şu tespitleri yapar: "Türklere karşı milis birlikleri oluşturulması ve Rusya'ya koşulsuz bağlılık gösterilmesi hatadır... Osmanlı yönetimi zorunlu göç kararını savunma güdüsüyle almıştır..."

Arşivlerde, Çarlık Rusya’sı destekli Ermeni çetelerinin 525 bin Türk’ü katlettiği belgelenmiştir.

Hal böyleyken, İttihat ve Terakki yönetimi, 1915’te vatan savunması için, cephe gerisini garantiye almak için Ermenilerin tehciri yönünde bir karar almıştır. Bu süreçte karşılıklı kırımlar olmuştur. Ancak bu asla ve asla bir soykırım değildir.

Bu tartışma tarihi değil, siyasidir. Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi’nde ve daha birçok emperyalist ülkenin parlamentolarındaki tasarılarda “1915-1923” tarihleri arasında “sözde Ermeni soykırımı yapıldığı” iddia edilmiştir. Bu tarihler bile bu kararın siyasi olduğunu kanıtlamaktadır.

Kurtuluş Savaşımızı “Soykırım”, Türkiye Cumhuriyeti’ni “Soykırım üzerine kurulmuş bir devlet”, başta Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın önder kadrolarını da “soykırımcı” ilan edeceklerdir.

Atalarımız (ne Osmanlı yönetimindeki İttihat ve Terakki yöneticileri ne de başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere liderlerimiz) soykırımcı değil, vatan savunması yapan bağımsızlık savaşçılarıydı. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunu bozacağız.

Biz, Türk Milleti olarak ÖZÜR DİLEMİYORUZ. Yüzlerce yıldır bulunduğumuz coğrafyada kardeş halkları birbirine düşüren emperyalistlere, başta Mehmetçiklerimizin kanları olmak üzere, dökülmesinde payları bulundukları her damla kan için özür diletmeye Türk Milleti ve gençliği olarak YEMİN EDİYORUZ

http://www.ozurdileme.com/

Biz bir şey yapmadık ki özür dileyeceğiz bende özür dilemiyorum.

Ben imzamı attım arkadaşlar Ermenilerin ne olduğunu herkes biliyor desteklerinizi esirgemeyin benim elimden en azından bukadar gelir.

bende özür dilemiyorum

arkadaşlar imza attım ben.
ben özür dilemiyorum diyen arkadaşlar var. iyide zaten bu imza tepkin demektir soykırımı kabul etmediğini ortaya koyman demektir.

Benden de bir SLOGAN:::Hepimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üz, ne Ermeniyiz ne Hrank dink..
Biz Türk oğlu Türk'üz...

Not: Hrank Dink'in öldürülmesi, katılmadığım bir insanlık suçu ama etrafında kopartılan gürültü,önemseme hiç bir Türk vatandaşımız için yapılmamasını da yadırgıyor ve naletliyorum.

Ermeni asıllı Türk besteci Garo Mafyan "Ermenilerden Özür Diliyorum" kampanyasına imza koymadı.

NE ÖZÜRÜ

Saba Tümer'le Bu Gece programına katılan Mafyan "'Özür Diliyorum' kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sorulduğunda "ne özrü?" diye cevap verdi. Tümer'in "Ermeniler'den özür diliyorum" kampanyası" diye hatırlatması üzerine şunları söyledi:

BEN BUNA TARAF OLAMAM

"Ben senin adına kimseden özür dileyemem. Bu konu tarihçilin ve hukukçuların işi. Ben buna taraf olamam. Taraf olmam için o konu hakkında çok iyi bilgi sahibi olmam lazım. O dönemde yaşamam lazım. O dönemin şartlarını çok iyi bilmem lazım. Yani bu benim işim değil, tarihçilerin ve hukukçuların işi..." dedi.
BEN BU BAYRAĞIN ALTINDA YAŞIYORUM

Bir müslümanla evli olan Garo Mafyan daha önce verdiği röportajlarda kendisinin Ermeni asıllı Türk olarak nitelendirilmesinden rahatsız olduğunu dile getirmiş ve "Çünkü ben bu bayrağın altında yaşıyorum. Asıllı yada asılsız kelimelerini anlamıyorum. Tamam ben Ermeniyim ama bunu her fırsatta belirtmek bana saçma geliyor." demişti... “Türkiye'de Ermeni olma” durumunu ise hiçbir zaman dışlanmadım diye tanımlamıştı...

www.genchaber.org

oncelıkle bununla ılgılı su an bırcok sıteler kurulmaya baslandı bunların hepsı gercekten cok guzel hareketler ancak ÖZÜRDİLİYORUM SİTESİNİ kuranların tek amacı turkıyeyı kaosa surukleyıp turkıye gundemını degıstırmek ayrıca su anda ıcınde bulundugumuz kuresel krız dıye uydurdukların olayı ort bas etmek yazık sözde ermeni soykırımına karşı bende özür dilemiyorum dilemiyorum dun ınanın sabah cok erken kalkmam gerektıgını bıle bıle dun saat 2 ye kadar gencbakış programını izledim ordada aynı konu ele alınıyordu ve bununla ılgılı cok guzel konular konusuldu bunun için HOCALI KATLİAMInı konusalım bırakalım artık sözde soykırım iddalarını bende kendi sitemde baslattım bır kampanya o yüzden yeniden yenilemek istiyorum sözde ermeni soykırımına karsıyım özür mözür dilemiyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Hepimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üz. Biz Türk oğlu Türk'üz...

sitesine reklam bile almadan boyle bir fedakarlık yapan turk genclerine TESEKKUR EDİYORUM!

ben ımzamı attım kahrolsun ermenıler

Ben imzamı attım arkadaşlar Ermenilerin ne olduğunu

bende özür dilemiyorum soykırım falanda kabul etmiyorum o dönem için yaşanması gereken şeylerdi ve yaşandı senin ordun savaştayken seni arkandan vuruyorlarsa ne yapacan çiçekmi gönderecen adamlara tabiki sürgüne gönderecen önce kendi milletinin hayatını düşüneceksin

pardon arkadaşlar şimdi bende imzamı attım

Geri