gevezece54
New member
- Reaction score
- 0
merhaba arkadaşlar ben bir web sitesi tasarlamaya çalışıyorum ve bir yerde takıldım kaldım.swf dosyası olarak bir dosyayı banner olarak oynaıyorum bir sayfada fakat benim istediğim aynı sayfada değişen 2 tane banner olması
<object classid="clsid
27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="550" height="150">
<param name="movie" value="asd1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="asd1.swf"
quality="high"
type="application/x-shockwave-flash"
width="550"
height="150"
/>
</object>
asd1.swf isimli dosyayı ben banner olarak oynatıyorum ben aynı şekilde bir tane daha banner hazırlamak istiyorum ve bu bannerler belli aralıklarla değişsin istiyorum asd1.swf dosyasının bir değişkene atayıp değiştirmemiz mümkün mü yoksa bu bannerları tek bir dosyaya kaydedip o şekildemi oynatmam lazım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
ben bu 2 banner'de farklı arka fonlar kullanıyorum yada bu arka planlarıda düzenleyebileceğim bir program ismi söylerseniz başka şekildede yapabiliriz. şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar
<object classid="clsid
<param name="movie" value="asd1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="asd1.swf"
quality="high"
type="application/x-shockwave-flash"
width="550"
height="150"
/>
</object>
asd1.swf isimli dosyayı ben banner olarak oynatıyorum ben aynı şekilde bir tane daha banner hazırlamak istiyorum ve bu bannerler belli aralıklarla değişsin istiyorum asd1.swf dosyasının bir değişkene atayıp değiştirmemiz mümkün mü yoksa bu bannerları tek bir dosyaya kaydedip o şekildemi oynatmam lazım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
ben bu 2 banner'de farklı arka fonlar kullanıyorum yada bu arka planlarıda düzenleyebileceğim bir program ismi söylerseniz başka şekildede yapabiliriz. şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar