Html Bilgisi Olmayanlar Buyurun

MySouLNeedLove

New member
Reaction score
0
MoreMotion Web Express 3

MoreMotion Web Express; HTML bilgisine sahip olmayan kullanıcıların bile web siteleri ve sayfaları geliştirebilmelrine olanak sağlar. Benzersiz yetenekleri sayesinde mükemmel görünümlü web sayfalarını kolaylıkla tasarlayabilirsiniz.

türkçe versiyonu
...::İndir::...

http://www.moryazilim.com.tr/downloads/mmWebExpress_tr_v3.3.zip

İngilizce versiyonu
...::İndir::...

http://www.moredownload.com/downloads/mmWebExpress_en_v3.3.zip

Umarım işinize yarar...Hackhell de arattım sadece bir banlanan arkadaşın bu programın farklı sürümünü koyduğunu gördüm link çalışıyordu ve bende 2 dilide koydum...

ben yeni basladımda php den basladım ama hepsini ogrenmek istiyorum ver calısyıom.....

eline sağlık arkadaşım.. kısa ve basit bişeyler tasarlamak için böyle bişey lazımdı bana da .. ;)

hocam kaydet diyince farklı bi dosya olarak kaydedio bi açıklayıwersene zahmet olmazsa acaaba çok yeniyim bu konuda daha :eek:ha :eek:ha :emzik

hocam böle web tasarım öğrenemezsiniz, boşa uğraşmayın

tbh_neo' Alıntı:
hocam böle web tasarım öğrenemezsiniz, boşa uğraşmayın
arkadaşım sana katılıyorum mu desem katılmıyorum mu desem bilemedim
bende dreamveawer ile başladım web tasarımına
ama şu anda html tasarımlarda kendime göre iyi olduğumu düşünüyorum
ama bide şu var eğer sadece bu program ile yetinilirsede olmaz
bu program size kısıtlı şeyler sağlar ve de bi yerden sonra sorunlar yaşayabilirsiniz
size tavsiyem eğer çok yeniyseniz dreamveawer indirin onda tasarımlarınızı yapın ve kodları inceleyin ne yapmak için hangi kodlar kullanılmış falan falan daha sonrada nette html kodlarını felan bulun bu programı kullanmadan kendiniz bi sayfa oluşturmaya şalışın
daha sonrada php asp cgi felan kurcaladığınız zaman bişiler yapmaya başlayabilirsiniz....
önemli not..: bu benim fikrim. Benden iyi olan abilerimiz yanlışlarım varsa düzeltirlerse daha faydalı olabiliriz...

bu arada programı denedim güzel bir program dreamveawer önermiştim ama bunda da dreamveawerin sağlamadığı güzel özellikler var (yada var ama ben bulamamıştım)
mesela radiobuton ve checkbox yapmayı bilmiyordum
ama dediğim gibi kodları inceleyip daha sonra kendiniz sadece bir text editöründe yazmayı denemezseniz hiç bir işe yaramaz yani bişi öğrenemezsiniz.....

mesala flashda yaptıgımız bi menüyü nasıl ekleyecez ? bi de bundada açılır pencere sorunu olur mu ki ?

ve işte huzurlarınızda bu olaya ilk adımımı atıyorum:goz:
heyecanlandım bea:durdurun
hayırlısı

Geri