Hp yazıcı sorunu

5Apo8

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Pc format attım,format attıktan sonra yazıcı calısmaz oldu. belgeyi yazdırmıyo. her hangi bir hata vermıyo. Kagıdı yazacak gıbı alıyo sonra kagıt yazıcının agzında kalıyo. CD tekrar yukledım ama değişmedi sorunu bı turlu bulmadım yardımcı olursanız sevınırım

hocam yazıcıda bi sorun olmasın ? kağıdı alıp çıkarmaması pek hayra alamet değil.eski ile yeni işletim sistemleri aynımı ?

Belki kağıt ya da başka bişeyler sıkışmıştır,iyice bir kontrol et yazıcıyı,sonra tekrar dene.Olmadı başka bir cihazdan deneyebilirsin telefon falan..

Çok fonksiyonlu bir yazıcıysa arka kapağını aç orda küçük bir kağıt parçasıda olsa yazmaz melet
Yazıcı kağıdı çekiyosa bu tamamen yazıcıyla ilgilidir çünkü bilgisayar komut veriyor demektir.

işletim sistemi aynı. Kagıdı içinde tam olarak sıkıstırmıyo yazmaya baslıcagı yerde bırakıyo. Herhangi bi seşy de sıkısmamış

bence sen yazıyı yazdırırken sayfayı ya kaydetmeden cıkıyon yada başka bir işlem yaptıgın için yazma işi iptal oluyor

hp nin sitesine git ordan birde en güncel yazılımını indir.yazıcıyı ağdan paylaşımlımı yoksa direk usb bağlantı olarakmı kullanıyosun...

Yazıcının kağıdı çekebilmesi için bilgisayarın yazma komutunu vermiş olması lazım bu komutu verdikten sonra yazmıyorsa problem yazıcı kaynaklıdır.Kartuşlar takılımı kontrol et bitmişte olabilir.Oda olmazsa fazla kurcalama garanti dışı kalmasın bi servise götür.

Usb baglantı olarak kullanıyorum. Kartuslar saglam.

hocam firmware de mi bi sorun var acaba yani donanımın kendi iç yazılımında dicem ama senin yapabileceğin şimdilik hp sitesine gidip en güncel driver ları bulup kurmak.garanti de ise servise vermek garanti yoksa firmware i yenileyebilirsin ama yenilerken dikkatli olmalısın....

Geri