hp wireless sorunu? yardım!!

bullshit

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bi tanıdığımın garanti süresi dolmuş olan hp marka tx1250et model bi laptop u var.

yakın zaman da wireless kendiliğinden yok oldu. ne yaptıysam bir türlü wireless adaptörünü gördüremedim laptop a. yeni sürücüler indirip kurdum bios update yaptım olmadı.
dedim acaba wireless kartımı yandı. bi yerden laptop a uygun mini pci-e wireless kart edindim ama nafile onu da görmedi.

dedim bide recovery yapayım yaptım ve sonuç wireless sorunsuz bir şekilde çalıştı. asıl ilginci bundan sonra güzelce kurulumu yaptım. en sonda makineyi kapattım wireless çalışır bir şekilde. tekrar açtığımda ne göreyim sorun yine aynı wireless yok olmuş. dedim ben yanlış bişey yaptım herhalde tekrar bi recovery ve takrar wireless ilk kurulumdan sonra çalıştı. tekrar laptop u kapatım bi açayım dedim ve sonuç yine aynı wireless yok.
çok ilginç ilk kurulumdan sonra çalışıyor ama kapatıp açınca görmüyor wireless adaptörünü anamadım gitti. bu konu ile haşır neşir olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen bi yardım eli uzatın bu garibe.
kafayı sıyırmak üzereyim

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

Geri