Hp dv6500 notebook

ysk

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar benim bi sorun var yardımcı olursanız sevinirim ben hp pavilion dv6000 notebook aldım
yani ekranın uzeirnde yuazan o dv6000 ama altında yazan dv6500 modeli
dv 6000 xp drşverlerini indirdim onlardan tanımadı
sonradan butun driverlerini farklı farklı sitelerden bulup yukledim hepsi tamam fakat wireless tanıor ama kablosuz ağ bulmuyor bu neden olabilir birsürü driver denedim yine aynı butun ayarlarına bakatım yok vistada iken görüordu ama bilgisi ve ilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...

bilgisayarın kablosuz paylaşıma kapalıdır. Bunu açmak için bir buton vardır mutlaka. O buton kullanma kılavusunda yazılıdır. YOksa servisten bunu rahatça öğrenebilirsin

servislerden kablosuz sifir yapilandirmayi otomatige cekip baslatacaksin sonra w-lan adaptörünün özelliklerinden türkcesi tam neydi bilmiyorum ama "windows'u kullan" diye bi sekme olmasi lazim onu checkleyeceksin sonra kablosuz aglari arattir calisacaktir.

[ps:bunlari driveri dogru yükledigini varsayarak yazdim.]

Buton Acık Arkadasım Cok Uğrastım Ama Olmadı Vegabondse '' Senin Dediğin İslemleride Uyguladım Fakat '' servislerden kablosuz sifir yapilandirmayi otomatige cekip baslatacaksin '' Bulamadım Onu Nerden NAsıl Yapıcamm

baslat/calistir/services.msc

burda kablosuz sifir yapilandirmayi baslatip otomatige cekeceksin.

otomatikte zaten ama yine yok yine yok deli olucam yaaaa :(:(

product : hp pavilion dv6500
service tag : dv6640et

Tesekkürler..

tamam arkadasım bi denim cok sağolasın senide uğrastırdım ama allah razı olsun ..

Yok Arkadasım Olmuo bu yaa kafayı yedirtti bana sanada zahmet oldu ama kusura bakma

hp destek merkezi 444 03 07 ara burayi durumu anlat sana sp... bi dosya adi verecek onu www.hp.com sitesinden cek nokta atisi olur ama sen model numarasini yalnis veriyorsun o verdigin tutmuyor :S cihazin faturasinda da yazar model numarasi.

valla cihazda yazan numaraları ben sana yazdığım gibi
uste ekranın uzerinde '' hp Pavilion dv6000 '' yazıo

product : hp pavilion dv6500
service tag : dv6640et

yazıoo baskada yazan yok daha 3 gunluk cihaz yaa

mrb arkadaşım ben bu yazıyı daha yeni gördüm senin.ama başkalarına da lazım olur diye yazıyom.Dv600 yazması o seriden oldugunu belirtir.modeli dv6500 felan senin ki.

ŞİMDİ BU WİRELESS SORUNU HP LERİN BAZISINDA OLUYO BENDE DE VE 1 ARKAŞIMDA DA VARDII.BENİM HP DV6007 EN SON TEKNİK SERVİSE GİTİ HALLETİLER.SORUN WİRELESS KARTINDA YANİ BAZISINDA CALIŞMIYO...................ANAKARTI FELAN DEĞİŞTİRMİŞLER BENİMKİNİ ARTIK HİC Bİ SORUN KALMADI PC DE

Geri