HP İPAQ h6340 Şarj Aleti Yardım.

mkomus

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bende HP nin h6340 ipaq modeli hem pc hem telefon olan bir cihazı var ama şarj aleti yok yeğenim yurt dışından getirmişti şimdi bu cihazın şarj aleti lazım ama hp mağazalarında 60-70 dolar diyorlar buna uyan başka telefon şarjları varmı yada nasıl bir yöntem bulabilirim yardoımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese taşakkürler kendinize iyi bakın başrılar.

Merhabalar arkadaşlar benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bende HP nin h6340 ipaq modeli hem pc hem telefon olan bir cihazı var ama şarj aleti yok yeğenim yurt dışından getirmişti şimdi bu cihazın şarj aleti lazım ama hp mağazalarında 60-70 dolar diyorlar buna uyan başka telefon şarjları varmı yada nasıl bir yöntem bulabilirim yardoımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese taşakkürler kendinize iyi bakın başrılar.
voltaj degerlerını okuyabılırsen eger herhabgı saglam bır elektronıkcı ona uygun adaptor yapacaktır. baz olarak voltajı alırsan eger yuksek voltaj zararlı ama amper zaralı degıl... tolerans degerlerı vardır. ornek:

bende fujıtsu sıemens cep bılgısayarı vardı sarjı kayboldu yenısıne yuz dolar dedıler... bende 5 volt 2 amper bır adaptor sıparıs ettım geldı ısımı gordu. yanı bulman gereken ses orjınal adaptor uzerınde yzazar degerlerı

Geri