How i Met ur Mother =)

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
wa5ykx.jpg

CNBC-e’nin dizilerinden “How I Met Your Mother”, Ted ve onun eşine nasıl aşık olduğuna ilişkin bir komedi. Ted bu aşkın hikâyesini gelecekte, çocuklarına anlatıyor.

27 yaşındaki Manhattan’lı mimar Ted, arkadaş grubuyla kendine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Grupları dört kişiden oluşuyor: En iyi arkadaşı, hukuk öğrencisi Marshall (Jason Segel), dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni sevgilisi Lily (Buffy the Vampire Slayer’ın Willow’u Alyson Hannigan) ve kendine özgü fikirleri olan, takım elbise giymekten şaşmayan, kızlarla tanışmak için sağlam bir yöntem geliştirmiş Barney Stenson (Neil Patrick Harris). Onun kalıcı ilişki kurmak gibi kaygıları yok.

25yxc9e.jpg

Tersine, renkten renge koşuyor. Bizim onunla tanıştığımız sıralarda Lübnanlı kızları beğeniyor, bir önceki favorisi yarı Asyalı kızlarmış. Günler böylece akıp giderken, Marshall, anaokulu öğretmeni Lily ile evlenmeye karar verdiğini açıklayınca Ted (Josh Radnor) paniğe kapılıyor. Romantik Ted’in bekâr kalmaya hiç niyeti yok ve eğer gerçek aşkı bulmaya niyeti varsa, onun da harekete geçmesi gerek. Derken Robin Trubotsky (Cobie Smulders) ile tanışıyor ve ilk bakışta âşık olduğunu düşünüyor. Acaba sahiden öyle mi?

Aslında biz diziye, gelecekte, 2030 yılında başlıyoruz. Olgunlaşmış, durulup oturmuş Ted Mosby, iki çocuğuna, oğlu (David Henrie) ve kızına (Lyndsy Fonseca) “Size bir hikâye anlatacağım,” diyor. Anneleriyle nasıl tanıştığının hikâyesi. Dinlemek mecburi, öyle benim canım sıkıldı diye kalkıp gitmek yok. Baştan da uyarıyor: “Uzun bir hikâye.” O anlatırken biz de 2005’e dönüyoruz.

2hzhb4o.jpg

Gelecekten bölümler ise bu uzun hikâyeyi renklendiriyor. Carter Bays ve Craig Thomas’ın yarattıkları dizi, başından sonuna kadar 25 yıllık ara ile, geçmiş ve gelecek arasında gidip geliyor ama bizim için “şimdi” olan, Ted’in geçmişi. Oğlu ile kızına hikâyesini anlatan yaşını başını almış Ted’i görmüyoruz, sadece onu konuşan Bob Saget’in sesini duyuyoruz.

makktf.jpg

çok eğlenceli bir dizi arkadaşlar, kesinlikle tavsiye ederim :sigara:

Çok güzel bi kadrosu var.

Tedin yaptıklarına saç baş yolmamak, lilly nin marshala ettiklerini görüp yuh be birader vursana masaya yumrugunu dememek ve ve ve Barney adamım ya keşke bu adamın ekurisi olsaydım die iç geçirmemek elde deil =).

Bu arada Barney yani Neil Patrick Harris Gay miş :(. Bunu duyduktan sonra abi olmadı ya dememekte elde deil tabi =).

Güzel ve ilişkiler üzerine olan zevkli bir komedi tavsiyeliktir

İnfa Abla GÜzelde Vala Altyazilari Okurken Canim Çikio :)

Bence en komik dizilerin başında bi bu Bi de Friends..Her hafta bölümlerini takip ediyorum..

+ İngilizceyi acayip geliştirdim bu film ve diziler sayesinde...Tr dublaj olan filmleri indirmiyorum artık tr altyazılı daha orijinal duruyor :)

ßu arada Evet Barney gaymiş geçen hafta öğrendim..Bi de adamın dizideki rolü playboy.:D Hayal Kırıklığı yaşamamak elde değiL =)

kesinLikLe arşive dahiL ediLmesi gereken diziLerdendir
böLümdeki biLgiLendirdiğin diziLerin hepsi çok güzeL sayın esmod
eLLerinize sağLık

dizideki rolünden sonra mı tercihleri değişti acaba :melek

Yapılan ARaştırmalara Göre sıkça Tek Gecelik İlişki Yaşayan Erkeklerin Sonu böyleymiş =)
Bu adamda da galiba böyle bir sendrom görüLmü$ :melek

way yabancı diziler bölümü açılmış =)

ama tabii ki link paylaşımı yok

emeğine sağlık esra abla

en sevdiğim diziler arasındadır..

ya inanılmaz bi dizi... favori dizim :) barney'e bayılıyorummmm.
hiç bitmesinnnnnnnnnnnnn hihihihi...

Gerçekten çok komikler bu dizidekiler.. Dizinin kendisi zaten komedi.. eline sağlık bu arada..

eet cok qsL bi disi bende ızLıodum

Geri