hotmailimi acamıyorum cıldırcam lütfen yardımm

conjonjon

New member
Reaction score
0
meraba arkadaşlar, yaklaşik 2 aydır hotmail.com, microsoft.com sitelerini evimdeki bilgisayarımdan açamiyorum. Ne gariptir ki aynı bilgisayar msn messengeri sorunsuz acıyo ama msn.coma girmiyo. g.mail ve yahoo.comdaki maillarimi sorunsuz acabiliyorum hotmaila ve microsofta girmeyi deneyince sayfalari hiç göstermiyo aylardır milyonlarca forum okudum ama yardımı dokunmadı. Lütfen yardım edin. şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

hala hiç bi deişiklik yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Dostum birincisi Flood yapma ikincisi sorunun tam olarak nedir sayfami goruntulenmiyo yoksa seni bekletiyomu
egerki seni bekletiyosa arkadasin verdigi mozilla yi kurarsan sorun gitmesi lazim :)

sayfa bekletiyo ama mozillayi kurdum zaten ona ragmen düzelmiyo bilmiyorum baya baya bişey yaptım hatta alakası olmadiğini bildiğim halde format bile attım. olmadı olmuyo başka bi alternatif yol bilen var mı? yardımlarınız için saolun tekrar teşekkür ederim

program kurmana gerek yok kardeş bilgisayarının güvenlik duvarını kaldır girersin :)

bende mynet te maile giremiyordum.denemediğim şey kalmadı.en son açılmayan sayfada birkaç kez yenile dediğimde açıldığnı farkettim.ama mantığını hala çözebilmiş değilim.

http://www.opera.com/download/index sitesini de açmiyo makine saolun ama gerçekten sıyırmak üzereyim firewall ayarlarını da daha önce kurcaladım yine bi deişikliş yok. hayatımda hiç böyle sipastik bi sorunla karşılaşmadım ve gerçekten kilit vaziyetteyim.

Geri