hotmail sorunum

leex

New member
Reaction score
0
selamlar, dün benim mail adresimden hotmail listemdeki herkese otomatik mesaj gönderilmiş. asıl sinirimi bozan uzun zamandır görüşmediğim ve görüşmek istemediğim insanlara benim adresimden "merhaba canım görüşelim mi?" diye abuk bir mesajın gitmiş olması. nasıl benim mail adresimden böyle bir şey yapıyorlar? bunu nasıl düzeltebilirim tekrar olur mu düzeltmesem?

okuduğunuz için teşekkürler, görüşmek üzere.

sen herhangi bir arkadaşlık sitesinden falan üyelik aldınmı? aldıysan senden şifreni istemiş olması lazım şifreni verdinmi?

sadece facebook muhabbetinde vermişimdir şimdiye kadar şifremi

buna benzer bısey basıma gelodı benım msn deherkze dosya yolluyordu herseyı denedım olmadı sonunda format attım ama bu seferde baska hatalr verıyor ısın sakat duva et msn hecklenmesın virus se formatla gecer

arkadaşlar yok mu bu soruna bir çare? hala abuk subuk mesajlar gidiyor millete, msn için de kullandığım hesabımı kapatmak zorunda kalacağım bu gidişle.

ilginç bir şekilde benim attığım uyarı postaları gitmezken benim isteğim dışında atılan saçma sapan postalar gidiyor insanlara :mad: . artık kapatacağım bu adresi... :angry

benim basima da ayni olay geldi :(( bi bilen yokmu yav ve ben sifremi hic bi yere vermedim bi an msn den dusuyorum bi giriyorum herkese mail atilmiş bu sorunu nasil cozecez yavv!!!

madara olduk bu meret yüzünden :) çare olur umarım. haberdar ettiğin için teşekkürler hellboy

teşekürler üstat iyiki varsın senin yazılarını her zaman takip ediyorum verdigin bilgiler için tekrar teşekürler

Geri