hotmail.de nasıl turkce yaparım (acil)

cry_923_9

New member
Reaction score
0
Slm ben 1 saatten beri ugrasıyorum bunu yapamadım bilen varsa luften yardımcı olsun resimli olursa sevinirim almancam yokta

şimdiden tesekkür ederim

kolay gelsin

hotmail sayfasında adres çubuğunun sonuna &_lang=TR şunu ekle sonra enter'a bas türkçeye dönecektir

iyi forumlar...

ultrabuzittin dostum çok saol ben denedim işe yaradı

En güncel haliyle: Oturum açtıktan sonra aşağıdaki bağlantıyı adres satırına yapıştırın:

Kod:
http://by19fd.bay19.hotmail.msn.com/cgi-bin/tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a= 3a95b41e8ad40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr
__

Eski yöntemler altarnatif olarak ;
Aşağıda anlatılanlar daha eski tarihlerde kullanılan yöntemleri içermektedir...
----------------------------------------------------------------------------------------------

Önce hotmail hesabınıza girin Options'dan kişisel bilgilerinizi

Country: United States
State: Florida
Mail Code: 33332 olarak değiştirin.

Daha sonra Language seçeneğine girin ve İngilizce yapın

Sonra aşağıdaki linki adres çubuğuna yapıştırın ve enter'ı tıklayın.Böylece hesabınız kapanmış olacak.(Hesabı kapatmadan önce en alttaki önemli yazısını okuyun)

"http://by19fd.bay19.hotmail.msn.com/cgi-bin/tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a= 3a95b41e8ad40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr"

*Kopyaladıktan sonra baştaki ve sondaki " işaretlerini silin ve öyle enter'layın.

Tekrar Sign In adresine girin. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Active etme sayfası çıkacak.Mail hesabınızı aktifleştirin.

Böylece ilk etapta mail hesabının kapasitesi 25 MB'ye çıkmış oldu. 1 ay içerisinde de 250 MB'ye çıkacak.

ÖNEMLİ!!!! Hesabı kapatmadan önce Inbox'ınızı kaybetmek istemiyorsanız Put in folder'ı tıklayın.Menu'den new folder'ı seçin.Yeni bir klasör oluşturun. Inbox'ınıza geri dönün.Kaybetmek istemediğiniz iletileri seçin Put in folder'ı tekrar tıklayın, oluşturdugunuz klasörü seçin, seçtiğiniz iletiler o klasöre taşınır.Sonra yine aynı yöntemle bu iletileri Inbox'a taşıyabilirsiniz.

Geri