hotmail şifremi unuttum.

com_x

New member
Reaction score
0
arkadaşlar çok eskiden aldığım bi hesabın şifresini unuttum.gizli sorusuna da ne yazdığım hakkında hiç bir fikrim yok.buradaki çalınan maillerle ilgili olan konudaki bütün yolları denedim ama hala bi sonuç alamadım.bunun başka bi yolu yokmu acaba? şimdiden teşekkürler.

mail hesabı ile ilgili (eğer sen açtıysan mail hesabını) hatırladıgın hiçbişe yokmu adı,soyadı kısmına ne yazdıgın gelen maillerden hatırladıgın veya msn listesiyle ilgili somut hatırladıgın bişe varmı,

eğer yukarıdaki sorulara hayır cebanını veriyorsan o maili hiçbir şekilde geri alamazsın.

yazıyorum ama bilgiler hesaptakiyle uyuşmuyo diye mail yolluyorlar.lazım olmaz diye doğum tarihini gizli soruyu falan genelde sallarım.yokmu yani şimdi bunun bi çaresi.

yok kardeşin neetcen yaw eski mailini...sen dünü unut yarına bak...ben bi çare veriyim msn çaldıranlar için......önce kendinizi bir parola sıfırlama yollayın...orada yazan linki saklayın lazım olur...neye derseniz şuna olacak...biri mailinizi gümplettiyi zaman bu linkten girip yeni şifrenizi yazıcaksınız:Dben yaptım bir kere salağın biri almaya kalktı ama ben bu yolla geri aldım...ve heen bir kız msn si açıp pc nin ekran kartını yaktım puahhahahahaha

ikinci e posta yani altarnatif e posta ile ile gönderirsin yaptıysan tabi ama onun msn unutan ikinci e postanınkini hayli hayli unutur ama bir dene belki yapmışsındır

Geri