hotfile ile işbirliği yapmak ister misiniz? E buyrun o zaman!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özkoç

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar şöyle bi durum söz konusu; başlıktan da anlaşılacağı üzere hotfile kazanırken sizde kazanacaksınız.. malum hotfile'ı bilmeyeniniz yoktur elbet. ama yinede şöyle bi açıklamada fayda olacağının kanısındayım. rabbidshare = hotfile..
nasıl ama kısa ve öz.. gelelim nasıl olacak bu kazanma işi.. efendim şöyleki..
hotfile'a yüklediğiniz dosyalardan oluşturduğunuz linklerin indirme sayısına göre ücretlendiriliyor..aşağıda tablo:

biraz daha açalım konuyu.. diyelimki siteye üye oldunuz ve herhangi bişey yüklediniz siteye.. size verdiği linkide, herhangi bi yerde; forum sitelerinde, paylaşım sitelerinde yayınladınız ve sizin linkiniz üzerinden hotfile'dan dosya indirdiler... işte kazançta böylelikle başlamış oluyor;) tabi burda bi karışılkılğıda açıklık getirelim.. '' Not: Tüm fiyatlar 1000 indirme için geçerlidir.'' sözünden sakın 1000 indirme olmadan paramı vermiyorlar sanmayın.. ne kadar indirilmiş ise paranız anında hesabınızda gözüküyor..
İsterseniz sizinle şöyle bi hesap yapalım Öncelikle bu örnek hesaplamada en düşük ihtimaller göz önünde bulunduruldu ve indirilme sayısı olarakda 1000 varsayıldı.

Sizin “her zaman vakit bulamam” diyen birisi olduğunuzu varsayarak haftada 1 kere paylaşım yaptığınızı düşünelim. Buda bir film olsun.Bir film ortalama 700 mb olduğu için 7 x 100 mb dan 7 part upload yaptınız.
Üyelik seviyenizde başlangıç seviyesi olarak düşünürsek 100 mb 4$ verdiği için 7 x 4$=28$. haftada 28$ dan ayda ortalama 100$ alabilirsiniz.
Ama bu örnek hiç vakit harcamayan kişiler için geçerli internetde daha fazla vakit geçirenler için ek gelir sağlayacağına inanıyorum.((( not: hesaplama kısmı alıntıdır.. adres: En Ucuz Fiyat Rehberi | Fiyat Rehberi .Org - En Ucuz Fiyata ve İndirimli Alışveriş )))) durum bundan ibaret arkadaşlar..Kafanıza takılan bi şeyler olursa sorularınızı bekliyorum.. buyrun üyelik linkiniz : ( sıcak sıcak :001_rolleyes:)
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri