Hosting ve domain işlerinden anlayanlar.

rogeo54

New member
Reaction score
0
S.a ben host monster hosting aldım ilk domain'im bedavaya geldi.Fakat 2.domain'i almak istediğim de; "Before continuing, we need to verify your account. Verification Department hours are Monday - Sunday 6AM - 9PM (MST).. Please have either the last four characters of your hosting password or the last four digits of your credit card available. Then call: (866) 573-4678, Option 5 (United States, Toll-free) or International: (801) 494-8462, Option 5. Keep in mind that phone verification requires that you call in from a number on file or from a number you would like us to add to your contact list. To verify by email, click here." Bu şekilde bir yazıyla karşılaşıyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

hesabini dogrulaman aktiflestirmen gerekli hosting numarananin son dort hanesini veyada kredi karti numaranin son dort hanesini istiyor

e mail yoluyla dogrulama yapma secenigine tikla adimlari izle buyuk ihtimal e mail adrsini ve sana gelen hosting sifrenin son 4 hanesini soracak

digerleri telefonla aramak icin aciklama

hesabini dogrulaman aktiflestirmen gerekli hosting numarananin son dort hanesini veyada kredi karti numaranin son dort hanesini istiyor

e mail yoluyla dogrulama yapma secenigine tikla adimlari izle buyuk ihtimal e mail adrsini ve sana gelen hosting sifrenin son 4 hanesini soracak

digerleri telefonla aramak icin aciklama

Teşekkürler.

Geri