Xxxxxxxxxxxxxx
X Xoronc New member Katılım 1 May 2008 Mesajlar 2 Reaction score 0 Puanları 0 1 May 2008 #1 Xxxxxxxxxxxxxx
O ozan75 New member Katılım 11 Nis 2008 Mesajlar 20 Reaction score 0 Puanları 0 1 May 2008 #2 domainler iş yapmaz elimde www.i-turk.net var şu an teklifler uçmuş durumda domain secerken dikkat etmek lazım iş olsun diye domain almayınız
domainler iş yapmaz elimde www.i-turk.net var şu an teklifler uçmuş durumda domain secerken dikkat etmek lazım iş olsun diye domain almayınız
X Xoronc New member Katılım 1 May 2008 Mesajlar 2 Reaction score 0 Puanları 0 1 May 2008 #3 domainlerin iş yapıp yapmadığını sormadım sana alan varsa yazar adama bakya şaka gibi elindeki domainede 10 ytl vermem teklif uçmuşmuş...
domainlerin iş yapıp yapmadığını sormadım sana alan varsa yazar adama bakya şaka gibi elindeki domainede 10 ytl vermem teklif uçmuşmuş...
ahmet53854 New member Katılım 22 Şub 2007 Mesajlar 26 Reaction score 0 Puanları 0 10 Haz 2008 #4 bana host scripti werin size 2 gb host werim 2 yıllık ve aldıgım sunucunun destegide www.sadecehosting.com türkiyede sayılı bir firma kesinlikle kesinti olmaz bir sunucu...
bana host scripti werin size 2 gb host werim 2 yıllık ve aldıgım sunucunun destegide www.sadecehosting.com türkiyede sayılı bir firma kesinlikle kesinti olmaz bir sunucu...